Fett skönt ute!

Tog med datorn ut och nu sitter jag på gräsmattan utanför min lägenhet och försöker bli brun. 
Så himla awesome! Här kommer jag sitta mycket i sommar kan jag lova.
Ska sitta här hela eftermiddagen tills jag åker till Sofia, vi ska fira valborg tillsammans. Vi drar väl till någon fest med Carro och Frida typ, eller så går vi på bio. Vi får se vad vi känner för och göra. Kanske drar till någon majbrasa någonstans? ;)

Måste bara säga att jag har så himla mycket sommarkänsla just nu, helt seriöst!
Åh vad härligt. Bara några veckor kvar av skolan ju.


Hihihihi

Valborg

Godmorgon! Egentligen borde jag vara i skolan och lyssna på lektioner men eftersom att det är valborg och långhelg så är vi lediga fram tills på onsdag! Wooho! Min dag kommer därför bestå av dans och valborg firande med kompisar. Har ätit en härlig frukost med mamma nu, och är allmänt glad.

Ska lägga ut massor med bilder från tävlingen lite senare idag, kanske till och med lägger ut video när gruppen dansar...? Vi får se. ;)


Långhelg!

Nu är det ju långhelg som gäller, najs.
Sitter hemma hos Sofia just nu, är riktigt trött och har extremt mycket träningsvärk från tävlingen igår.
Är lite ledsen att det inte gick så bra men det gäller bara att fortsätta kämpa, det går ju som sagt dåligt ibland och då ska man inte ge upp! 

Idag ska jag bara vara hemma hos Sofia och ta det lugnt, sen lite senare ska vi dra till träningen. Imorgon ska jag nog träffa någon kompis eller något, vi får se. På kvällen har jag iaf träning och efteråt ska jag kolla på Sofias dans.

Vi får se vad jag gör på tisdag. Orkar inte fundera över det nu, för nu ska jag duscha!

Okej ångrar mig

Ska fortsätta blogga här trots allt, känns tomt utan bloggen. Dock kommer jag inte uppdatera lika mycket som annars. eller vi får se! Tävlingen igår gick iaf skit, Ingen pallplats eller prick blev det men jag är nöjd. Vi kom iaf 4a i våran första grupptävling. Det var även min första tävling i street och där gick det skit men tror att det beror lite på att vi gjorde egen koregrafi och inte tog privatlektion. :)
Puss

Mindre än 10 timmar kvar

Jag och Sofia ligger just nu i hennes säng och ska snart sova, Sofia är allmänt osocial/emo :s och jag tänker lite över imorgon samt smsar lite smått, fast de flesta sover väl... Har iaf fått en massa lycka till av söta människor både i skolan och från dansen! Känns skitbra! Men nu ska vi typ sova, klockan är fan 12.... Fast på förra tävlingen gick vi och lade oss kl 3, standard.

Men godnatt! Vi hörs imorgon, puss!

Imorgon smäller det

Är hemma hos Sofia nu, vi ska städa köket lite innan vi åker till hornstull och solar. Awesome!
Får se om jag solar dock är fortfarande ganska tveksam. Sen ska vi iallafall hem till Clara och ah tagga osv.
Vi ska lägga oss jättetidigt idag eftersom vi ska vakna relativt tidigt imorgon, måste sitta på bussen senast halv 9... Stress! Men sminket ska ju vara perfection så vi måste vakna tidigt.

Nu ska jag hjälpa hemmafrun i köket. Kanske bloggar från hennes iPhone ikväll. :D

Btw en tjej undrade varför jag var så nervös även om jag tävlat tidigare, och tänkte bara säga att man faktiskt alltid är nervös på varenda tävling även om man tävlat förut. Pratade med några från min dansskola som är superstars som sa att dom också fortfarande var nervösa inför tävlingar så det är fullt normalt. Sen är det typ bara 2 tävlingar per termin så det förklarar ju lite det med!



Haido

Nu ska jag dra till praon, bloggar ikväll hemma hos Sofia! Ska slagga där idag. 
Ha det så bäst, puss.

Hope you don't stop running

hej igen bloggen !
Hemma från dansen nu, eller har varit det ett tag men iallafall. Nu ska jag som sagt packa det allra sista, duscha, se ett avsnitt av big brother och sedan sova. Najs najs, men jag kommer nog blogga lite mera snart när jag fixat lite, ska dock dra ner till källaren nu och kolla efter min necessär, har för mig att jag la ner den där. :S 
Puss!


Why do I want you?




Home alone

Hemma från praon nu, det gick asbra!
Känns konstigt att det är sista dagen imorgon och att skolan börjar nästa vecka, wtf liksom. Skönt att vara ledig måndag och tisdag iallafall. Idag ska jag bara packa det allra sista innan jag åker hem/träffar Sofia, vi ska sola. Eller hon ska sova och jag ska titta på, men ah same shit. Skulle egentigen också solat men vet inte om jag vågar, haha vi får se. Ikväll är det sista träningen också! Nu ska jag äta lite innan jag börjar packa, ska ringa Malin i skype ett tag också.

Det här blir nog sista inlägget på ett tag, kanske kommer få låna Sofias eller någons Iphone, annars hejdå!
Kommer nog be Tilde eller någon att blogga på lördag och hålla er uppdaterade! 








Hey, I just met you, and this is crazy, but here's my number, so call me maybe? ;)

Gooooodmorgon, gooodmoooorgon! Hör fåglar sjunga glatt blabblabla...
Nu har jag vaknat och ska börja fixa mig osv innan jag drar till praon. Börjar 9 idag :( Fast slutar 12 så det är fortfarande ganska najs.

Bloggar mer när jag kommer hem, puss!

NY KATEGORI!

~Lets move cup, Eskilstuna 14/2-2012~

Vet inte riktigt om jag får lägga ut bilderna, men dom finns uppe på fb redan så då antar jag att det är ok.
Kan ju alltid ta bort, men jag lägger ut de som är taggade och inte står "ta bort" på. :)
Anledningen är inte för att jag är peddo utan för att jag vill kunna se tillbaka på tävlingarna som ett minne.





Sofia och Clara tog en andraplats i disco par och fick även prick!! :D







Johanna och Emmeli! :)



Martina :D

Orkar inte lägga ut mer,puss.

You ma lover, undercover

Har precis kommit från dansen! Snackar skype med Malin, standard. Ska snart vässa en massa eyeliners osv, sedan ska jag äta mat, kolla big brother, plugga och sova. Imorgon har jag prao 9-12, sedan åker jag väl hem och äter något innan jag går på dans. Härlig dag!


25 April 2012

Snackar skype med malin just nu! ska göra det ett tag till innan jag går på dansen. 
Ska vara social mot henne men tänkte visa er sportbagen jag köpte för ett tag sedan!






boys don't cryyyy

hemma från praon nu! ska invänta mamma innan jag drar till dansen. har absolut inga planer för ikväll, kommer antagligen bara vara hemma och ta det lugnt. har ganska tråkigt just nu, finns typ inget att göra. men ska packa lite puss!

'

bild från fysen i helgen, va dock inte med för jag va förskyld! ;) anledningen för att vi va så många är för att vi hade fys med standarddansarna också.

Hemma från dans

Är hemma hos Sofia igen nu efter dansen, det va awesome och jag övade både på singel och grupp. jag och bästisen solade även en snabbis innan träningen som längtat. Och herre bad läskigt det va! Det va ju första fången för mig och hur läskigt som helst, men nu har jag iaf prövat och vet hur det känns.

Imorgon efter praon ska jag fika med mamma, sedan blir det dans. Hemma måste jag även plugga fysik, musik osv. Samt träna lite på egen hand. Men det var typ allt för mig, vi ses imorgon puss

SKULLE PUBLICERAS IGÅR MEN NU PUBLICERAR JAG (sofia) DEN FÖR ANASTASIA JOBBAR! puss

Sola bada ute o grilla

Är hemma hos Sofia nu, vi ska dra och sola awesome! Sen blir det träning i köttkött. Praon gick bra, chillade me tjejerna och flera jag känner kom och hälsa så de va najs. Ska kolla top model nu puss, bloggar mer sen!

 

Dagens outfit

Jeans - Dr denim
Tröja - JC
Jeansväst - Bikbok
Skor - Converse

Squueeeeezeeeee



Har precis vaknat. Ska äta frukost, fixa mig osv sen drar jag till min prao.
Får se vad dagen har att erbjuda, men blir nog antagligen det jag skrev igår. Har inte mycket att berätta, är fett trött hihi. Börjar 10 och slutar 15 så det är fett chill, sen har jag ju Johanna & Märta som gör det hela roligare haha.
Vi typ bombade mixern igår HAHA. Men aa, sitter och dricker oboy eller mamma tvingar mig. Vi har typ 20 paket från igår som måste drickas upp. Puss

~4 dagar kvar

Åh blir så himla sur!

Orkar inte gå in på det men det har hänt lite saker som gör mig fett arg. Åh, varför alltid jag?!
Ska iallafall sova nu, humöret är på botten men jag hoppas att det blir bättre imorgon. Efter praoen ska jag och Sofia sola ett tag, sedan drar vi väl till träningen whåpwhåp. Får se om jag slaggar hos henne men kommer nog göra det. Ska dock sova nu, börjar 10 imorgon så det är rätt chill ändå men jag är trött och vill sova ut. :)

Puss vi hörs imorgon! 


Oldie

Like a boss





Nu är jag hemma efter en lång dag. Praoen gick jättebra, ska jobba tillsammans med två stycken tjejer som heter Johanna & Märta, dom är skiiitsnälla så det kommer gå asbra. Haha kommer inte vara forever alone på lunchen WHÅPWHÅP. Fick med mig en uberfin tröja från företaget också, måste ha den hela veckan som jag är anställd.

För övrigt är det bra utom att jag känner mig som ett fetto. Efter praoen gick jag och mamma till utvecklingssamtalet trots allt, efter det var vi jättehungriga och åt på kina resturang. Vi var där ett tag innan vi började rulla mot fridhemsplan där jag gjorde fokusgrejen. Var där i 2 och en halvtimme och åt god mat och pratade med trevliga människor samt fick med mig goodiebags och 500 kr, VÄRT. Men jag tror jag åt liite för mycket. 
Men men, får väl skylla mig själv.

Forever alone......

Kom på att jag kommer vara helt ensam i tc på lunchen. Haha helvete stackars mig! Kom gärna förbi tc och ge mig sällskap, jag finns bland alla andra emo barn på plattan, så ni vet var ni ska leta! Puss, nu ska vi sova./)

PRAO imorgon, godnatt!

Som rubriken säger så har jag PRAO imorgon, kommer bli awesome! Nu ligger jag och Sofia i sängen och ska snart sova. Så vi hörs imorgon darlings!

Har förresten avbokat både utvecklingssamtalet och rundan till sjuksystern. Min mentor kommer typ flippa men aja, fuck it we are Young! Drar nog till skolan på tisdag, vi får se!

Chillar i toaletten

Sitter i Sofias badrum och kollar när hon duschar. Najs! Livet leker, puss.

Hot girls have problems, too.

Ska man skratta eller gråta?

Skype test sound call

Snackar skype med Sofia just nu. Hon är lite random och lyssnar på någon konsert typ. Min hälso-status är densamma som innan, fortfarande lite halvsjuk men ska gå på träningen idag iallafall. Och det blir nog det enda jag orkar med att göra idag, annars blir det bara att krya, krya, krya. 
Vet att det är ganska osmart att gå till träningen när jag är förskyld men nu när det är så lite tid kvar får man passa på. 

Nu ska jag vara social i skype. Puss.


Snart är det dags



Bild tagen från Sofias blogg. Den hittar du HÄR.

If I was your boyfriend

Kom precis hem, sitter och väntar på att mamma ska komma hem, dock tar hon väldigt lång tid på sig. -.-
Så fort hon kommer ska vi åka in till centrum och köpa en EFTERLÄNGTAD sportbag. Awesome!
Håller på och räknar och har kommit fram till att SM kommer gå på mer än 2000 kr, ungefär. Great. Ska dock jobba sönder så vi får hoppas att jag får in pengarna! 

Idag följde även ett par lösögonfransar hem, woop woop. Till tävlingen dvs, brukar inte använda lösögonfransar till vardags. Har faktiskt bara haft på det en gång i hela mitt liv, och det var för ett antal år sedan tillsammans med två kompisar på MFK, lite sådär impulsivt gick vi och köpte ett par. Tappade dock bort dom efteråt. :)


Kommer aldrig riktigt glömma dig

Vet inte riktigt om du vet vem du är, men jag känner verkligen att jag måste skriva ut mig lite.
Ja, jag vet att folk ändras. Men det känns så jobbigt att veta att personen som betydde världen för dig har ändrats så pass mycket. Det kommer aldrig bli vi igen, jag har accepterat det och försökt gå vidare. Men det verkar inte funka. Jag vet att du inte bryr dig, du kanske aldrig ens gjorde det. Men jag gör det. 
En del av mig kommer alltid att vara din, för hur det än blir i framtiden kommer det vara dig jag hade mest minnen med. Det varade inte så länge, men tiden var så jävla fucking underbar. Obeskrivlig. Det var med dig jag skratta, som jag var mig själv. Du var en del av mig. The best part of me was you.

Brukar kolla tillbaka i arkiven, tänka igenom minnena. Det var så bra, allt var så lätt. 
Vet inte ens om du kommer läsa det här, men isåfall ska du veta att jag faktiskt saknar dig.
Känns som att livet aldrig kommer bli detsamma igen. Vet inte om det är positivt eller negativt.
Det är synd att vi förändrades, både du och jag. Hoppas att vi någongång hittar tillbaka till varandra...♥
Tills vidare får jag försöka hålla huvudet uppe, tiden är förbi och det är dags att söka nya erfarenheter.
Dock kommer det alltid ha varit du som tog fram dom bästa sidorna hos mig, men även dom värsta.
~The reason I can be this sad only shows that I someday can be this happy.




Förebilder inom dans

Jag har ganska många förebilder inom dansen, men mest av allt gillar jag dessa!






Och sen den här tjejen, vet att hon inte är dansare men hon är ju helt grym och en stor insperation.

De dagar som är kvar...

LÖRDAG Dansträning, åka till tc med tjejerna och köpa det sista inför tävlingen. Träffa mamma och köpa sportbag.

SÖNDAG
Dans, kanske träffa någon or something.

MÅNDAG Åka till skolan och sjuksystern, prao, åka tillbaka till skolan och ha utveckligssamtal, åka till fridhemsplan för jobbgrejen.

TISDAG Prao, dans, solarium med bästisen

ONSDAG Prao, dans. Moooviietiiimee.

TORSDAG Prao, dans, åka in till stan och köpa det allra sista

FREDAG Prao, åka hem till Sofia och fixa lite saker, åka hem och typ dö eller åka till the och döö

LÖRDAG TÄÄÄVLIIIIINGGGG.

Du var mitt stöd

Snackar skype med Sofia. Vi typ pratar om lite allt möjligt, mamma har fortfarande inte kommit hem och jag börjar undra vart fan hon har tagit vägen.
Har som vanligt inte mycket att berätta. En massa pedofiler skriver till mig på facebook, funderar på att avvaktivera min facebook faktiskt. Det har blivit så tråkigt på sista tiden, och är typ aldrig inne. 
Kommer vara lite osocial på bloggen framöver när jag kommer ha mycket att göra. Kanske kommer sluta blogga överhuvudtaget, känns så trist på något sätt.

Idag har jag bara suttit vid datorn, städat mitt rum, pluggat, duschat osv. En ganska tråkig dag.
Imorgon har jag dans, sedan ska jag åka in till stan med tjejerna.
Nu ska jag vara social med Sofia, hon har blivit gravid så vi kollar runt på olika piller. 



Ett år sen.

Forever alone...

Mamma har fortfarande inte kommit hem och jag sitter här som ett ensamt barn.
Har jättetråkigt och absolut ingenting att göra. Orkar inte göra någonting heller.
Blä, fuck life.
Tänkte gå ut och ta bilder men vädret är inte speciellt lockande. Hade dock tänkt fota riktigt mycket på tävlingen, så det kommer väl upp något kul!

Är lite besvärad av min stressiga måndag nästa vecka. Kommer behöva gå till sjuksystern klockan halv 9 på måndag, är det inte meningen med praoen att man ska vara borta från skolan?!
Har glömt att lämna att papper till mitt praoställe att jag inte har någon sjukdom osv så jag kommer tvingas gå dit och fylla i... Efter praoen måste jag springa till skolan (NOTERA: IGEN!!!) för då har jag utveckligssamtal. Efter det måste jag och mamma skynda oss till fridhemsplan där jag ska göra en jobbgrej. Missar dansen på måndag men det är det värt!


I only need you when my heart is beating

Vaknade för en stund sedan.
Håller på och kollar på gårdagens big brother avsnitt, ska snart äta lite frukost och sedan ska jag lägga mig ner och sova lite till. Är fortfarande förskyld så dagen har inte direkt att bjuda på något intressant.
Ska fixa min bloggdesign alldeles strax och så ska jag plugga lite fysik!
Skulle egentligen haft prov idag men eftersom jag är sjuk så missar jag ju den, hehe. När mamma kommer hem ikväll blir det 100% mys också. 

Tävling om 8 dagar och jag har typ redan börjat packa. Men är fett taggad! Kommer bli kul. 
Nu ska jag fortsätta se big brother samt äta frukost, hungrig tjej!





Bilder från gårdagen, skype med bästa tjejerna!

Ny design!

Imorgon är det nya puckar som gäller.
Ska försöka hinna med att ändra designen också, kommer bli en ganska simpel så förvänta er inget.
Kommer fortfarande inte ha någon header, det är ju det jag är sämst på när det gäller att designa bloggar.
Kommer nog behöva be någon jag känner att göra en åt mig om dom vill, annars får det väl bli en ganska simpel. 
Har ju inte photoshop och sånna pogram, utan jag går mest på html koder osv, synd bara att det inte funkar med headern. 
Så om det finns någon där ute som skulle kunna tänka sig att göra en header till mig, hör av dig! Kram


P.S. SNART ÄR DET BARA 8 DAGAR KVAR!!!!
P.S.2. Funderar på att skapa en ny blogg. Har tröttnat på namnet, det känns så larvigt på något sätt.
P.S.3. Jag hatar folk som är elaka, som kommer med kommentarer osv. Om man tex har köpt en tröja som man tycker om, så kommer det någon man känner och säger "fin tröja", och man verkligen SER hur personen är sarkastisk och småler. Usch.
P.S.4. Jag hatar när folk säger "jag måste säga en sak till dig sen" till någon annan, kollar på dig och sen ger en typ värsta blicken. Så man vet att det är om en själv liksom... Åh, folk fattar ju aldrig att man faktiskt förstår att man menar att man pratar om den personen, ah ni fattar.
Kanske börjar bli dags att göra ett "Jag hatar när..." inlägg? Hehe.

Läs och gå och lägg er, skola imorgon!

Tänkte bara göra ett snabbt godnatts-inlägg.
Imorgon är det en ny dag, najs. Vi får se om jag går till skolan imorgon, antagligen inte.
Ska även till IKEA imorgon var det bestämt, men nu när jag är förskyld kommer jag antagligen inte orka med det heller. Vi får se helt enkelt.
Men nu ska jag sova, är så grymt trött.

Fick förresten med mig mina omdömen för ett tag sedan, verkar som att det går bra för mig enligt mina lärare. Dock är jag själv osäker. Men jag hoppas på det bästa inför slutbetygen. Tänk att det bara är några veckor kvar av skolan, känns helt sjukt. 
Men nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Godnatt!




Göra fler videoinlägg?



Mobba mig inte, okej.

Sjuk tjej som är extremt mobbad

Mobbas inte! Hihi.

VARDAGSLYYYYYYYYX

Tja.
Ska fixa mig sen drar jag till dansen där jag ska träna med Thea.
Idag har varit en bra dag, fastän min förskylning. Har lite planer till i helgen eller i veckan, har öppnat nåt slags cirkus-Tivoli i Vällingby, så jag och några kompisar ska dit. Kommer bli awesome! Äntligen lite spänning, längesen jag åkte någon karusell. Dom har Extreme också så det är fett bra.

Imorgon är det sista dagen i skolan på ett tag. Vi får se dock om jag kan gå dit, bara jag blir bättre så.
Nästa vecka är det ju prao så här klagas det inte. Awesome!
Men nu ska jag äta, puss.


Livet känns inte helt rätt.

Tog bort designen, orkade helt enkelt inte ha kvar den.
Ska ut till affären nu, finns inte så mycket att berätta.

Det finns ingen riktig lycka

Då vart man förskyld då. 
Kände redan igår hur min hals började krångla, ignorerade det och dansade osv iallafall och idag ger min kropp pay back för det. Är stört förskyld och missade skolan idag, blä.
Imorse snackade jag skype med Elsa, sedan har jag inte gjort så mycket mer.
Ska gå till affären med mamma och få lite frisk luft, köpa lite mat osv. Lite senare ikväll ska jag till dansen, fast ska dock inte dansa utan jag och Thea ska öva på utrstrålningen.
Nu är det bara 9 dagar kvar, känns helt sjukt. 7 träningsdagar till. Sen blir det absolut vila.

Bloggar mer när jag kommer hem. Ska förresten skapa en privatblogg hade jag tänkt mig, eftersom att jag inte riktigt kan skriva av mig om mitt liv på samma sätt på den här bloggen. Vi får se hur det blir med det dock, kanske inte orkar. Blabla.

Hihihi

Tjena tjena bloggisch.
Idag har varit en lugn dag, efter skolan gick jag och Jennifer och köpte mellanmål, sedan powerwalkade/joggade/sprang vi igenom Gamla stan. Efteråt var vi bara hemma hos henne en stund, sedan skulle jag till min dans med det visade sig att typ ingen annan skulle dit så jag åkte hem istället.
Nu sitter jag här, har sett big brother repriset och ska gå och lägga mig lite senare. 

Nu ska jag plugga fysik och engelska samt träna lite och duscha. Hääärligt! 
Har fått höra lite goda nyheter idag som jag kommer dela med mig av på bloggen när allt är klart.
I bästa fall blir jag 500 kr rikare!

Du är en idiot och jag gillar inte dig

Imorgon blir det skola som gäller. Efter det ska jag och Jennifer ut och springa i tanto, få upp konditionen igen.
Efter det ska jag på dans, STANDARD.
Ganska simpel dag kommer det bli.

Gud vad jag älskar att träna, helt seriöst, jag vill verkligen bli pt.
Hoppas verkligen att jag kommer kunna motivera andra att träna i framtiden.
Har ju redan börjat motivera en nära vän till mig, Elsa! Vi brukar köra värsta fyspassen på idrotten och det är hur kul som helst. Sluta vara sjuk mongo! :(

Nu väntar ett lååååååååångt bad, bra start på veckan eller vad? Samtidigt som det ska jag plugga fysik och musik, awesome, två flugor i en smäll. Har ju så lite tid att plugga osv på vardagarna med tanke på att jag kommer hem så sent efter dansen, så det är bra att spara lite tid på det sättet.

Vi hörs!

Du tror att din värld är fylld med mörker men sanningen är att du har det största ljuset

Texten stämmer verkligen in på mitt liv just nu.
På senaste tiden har jag haft en sånna där fuck-life-moment väldigt ofta.
Jag har tänkt negativa tankar att alla dåliga saker kommer till mig, mitt liv suger blablabla.
Men sanningen är att jag har bland det bästa en människa kan önska sig. Jag har verkligen världens bästavän.
Hon älskar mig för alla mina brister och fel, hon älskar mig oavsett. Hon vet ALLT om mig, för tro mig, efter 8 år av vänskap så döljer man ingenting för varandra. Jag kan prata med henne om verkligen allt, och jag vet att hon aldrig skulle berätta vidare eller snacka bakom ryggen.
Hon är verkligen min bästavän, och jag ska vara så jävla glad att jag har henne. Det är inte många som har så bra vänner! Jag älskar dig mer än allt annat på hela den här jorden, Sofia. Du är som min storasyster, du är så sjukt jävla underbar.


Det man vinner i kraft, förlorar man i väg.

Ett uttryck våran NO lärare har försökt trycka in i våra små iPhone- och disneychannel fyllda hjärnor.
Kom inte riktigt på någon bra rubrik så det fick duga.

Idag efter skolan var jag med Jennifer, vi åkte in till Tcentralen och kollade på kläder. Efteråt gick vi till Ica to go och köpte upp allt möjligt. Vi satt där i ungefär en timme, där vi åt, pratade och skrattade.
Vi snackade om allt möjligt och kom fram till att Jennifer borde börja dansa street på min dansskola.
Vi får se om det blir något vidare med det men det skulle vara grymt roligt.
Hon ska typ åka och pröva på nästa vecka, awesome!

Mätt och belåten åkte jag iallafall till dansskolan efteråt och dansade, och gissa om jag fick ont i magen?
Ett konditionspass samt en massa mellanmål går inte ihop. Har faktiskt fortfarande riktigt ont i magen.
Ska snart ta en lång promenad med mamma och varva ner lite, sedan ska jag träna lite hemma, plugga fysik, äta middag, kolla på big brother, duscha, förbereda mig inför imorgon och sova.

Så nu är det nog med data för mig ikväll. Vi hörs lite senare, puss.


Sitter i mitt badrum

Har ett gruppsamtal med Tilde och några fler. Vi typ snackar om allt möjligt.
Snart ska jag börja fixa mig sen drar jag till dansen där vi ska ha fys. Kuuul.
Idag har jag inte gjort någonting alls, sitter och disskuterar mitt efternamn med Michael, Tilde och Leonel.

Nu ska jag gå och göra något annat. Puss.


Favoriter






Som ni kanske hör så har jag fastnat för sånna låtar nu. Dom är iofs lite olika men dom har faktiskt lite gemensamt. 
Båda är iallafall bra tycker jag, men jag har iofs en ganska udda musiksmak. Liiite enformiga, men annars hur bra som helst!

Idag har jag varit hemma hela dagen. Men känner inget dåligt samvete över det för det har faktiskt varit extremt dåligt väder idag. Och ett minus i kanten är att det inte finns ett efterlängtat big brother avsnitt att se på, så jag vet inte riktigt vad det är som ska underhålla mig idag. 
Imorgon har jag iallafall dans, och jag hade tänkt åka in till stan och köpa en behövande sportbag.
På tävligen vill jag inte gå runt med 10000 väskor och påsar med olika kläder, smink och produkter. Så därför är en sportbag utmärkt! Eftersom jag ska tävla i 4 "grenar", med olika kläder, smink, osvosv på alla.

Imorgon kommer även det efterlängtade sminkvideon. Hoppas fan inget går fel då, hihi.

Forever young

Är det bara jag som får ångest när jag tänker på att jag aldrig någonsin kommer bli yngre än det jag är nu?
Vi blir bara äldre och äldre hela tiden, och jag får verkligen ångest över det.
Jag vill verkligen inte bli vuxen. Usch. Livet blir så meningslöst då, en 40-årig no-one liksom. 

Tänkte förresten göra ett inlägg om hur jag har ändrats genom åren osv någondag. Vi får se hur det blir med det.

Lets do this shit



Sitter och lyssnar på låten över samtidigt som jag väntar på att mamma ska komma hem från affären.
Är nyduschad och känner mig allmänt fräsh fast samtidigt ganska uttråkad. För fult väder för att göra ngåot, och allt hemma är så tråkigt. Fast ska städa rummet strax. Puss.

Känslan när man vaknar av att det flyger in snö i rummet

Godmorgon!
Som dom flesta av er stockholmare kanske kan se så snöar det sönder just nu, trevligt trevligt.
Det betyder att jag totalt vägrar att gå ut idag.
Istället får väl det bli en såndär ta-hand-om-mig-själv-dag. Ta ett långt bad, måla naglarna, städa rummet, big brother, gå igenom saker som ska slängas till nästa loppis och att ha mobilen i närheten ifall bästavännen smsar/ringer sitter väl inte helt fel just nu? Ska ta ett långt bad nu, sedan fixar jag lite frukost och kommer antagligen sätta mig vid datorn och blogga ytterligare lite senare.

Nu är det exakt 2 veckor kvar till tävlingen. Och jag måste säga en sak som gör mig riktigt arg, eller inte direkt arg. Snarare irriterad. Jag var helt inställd på att tävlingen skulle ligga i Stockholm, och förväntade mig en resa på kanske max 30 minuter. Sen igår fick jag reda på att tävlingen ligger någonstans ut åt helvete, Enköping hette det. Så nu har jag verkligen panik, för nu måste jag hitta någon som kan skjutsa mig till den där jävla Enköping skiten.
Ät bajs.

Sen en sak till jag vill passa på att nämna är att man skriver ju typ hela tiden "ååhh, 2 veckor kvar till tävlingen!!" och då kan jag passa på att säga att varför jag är så himla exalterad är för att:
1. Det kommer vara min första street tävling (disco och street tävlingar hålls samtidigt, disco på förmiddagen och disco på eftermiddagen).
2. Våran grupp ska tävla tillsammans för första gången.
2. Jag och Thea ska dansa par för första gången.
3. Jag ska använda min nya singel för första gången.
4. Disco tävlingar hålls inte så ofta, så när dom väl gör det blir man riktigt taggad. Folk brukar ju säga ba "ååh du ska inte vara nervös, du har ju tävlat innan" men man blir fortfarande lika nervös varje gång, I guess. Sen hålls det bara kanske 3-4 tävlingar varje termin, och det är extremt lite. Speciellt när man satsar på prick.

Men nu blev inlägget överdriver långt, så jag säger hejdå.


Nu jävlar ska det köttas!

Mina kommande veckor...

LÖRDAG Slappna av, åka och köpa en sportbag, hårspray och lite andra behövande produkter. ;)

SÖNDAG Träning, förbereda inför skolan.

--

MÅNDAG Skola, dans

TISDAG Skola, friträning 

ONSDAG Skola, dans

TORSDAG Skola, friträning

FREDAG Skola, kolla jobb

LÖRDAG Dans, träffa kompis(?)

SÖNDAG Vara med någon, dans

--

MÅNDAG PRAO, dans

TISDAG PRAO, friträning

ONSDAG PRAO, dans

TORSDAG PRAO, friträning

FREDAG Sova hos Thea(?) beroende på om jag får skjuts av henne eller Clara... Annars sova hos Sofia eller sova hemma.

LÖRDAG TÄÄÄÄÄÄVLIIIING KÖÖÖÖÖTTTTAAAAAAAA!!!!!!!!! Nu jävlar ska jag få prick inför SM!

SÖNDAG klaga över min träningsvärk, dans

--

Under dessa dagar måste jag även flika in lite kvalitetstid, eventuellt ytterligare en privatlektion med gruppen samt plugg och lite annat...

Move somethin'

Är hemma från dansen nu. 
Innan dansen var ju jag och Thea och köpte kläder till våran street par, och vi hittade perfekta outfiten. Så nu är det klart, känns skönt.
Vi kommer vara fett unika med att ha på oss det, men det är ju bara bra.

Är helt slut, mina muskler är riktigt trötta. Så ska sova ganska tidigt idag och vila ut för första gången på hela veckan, awesome. Vi får se vad jag hittar på under dagen, kanske träffar Bella & Andrea om dom vill eller kan.
Eller så är jag bara hemma och chillar, Sofia ska tävla i Eskilstuna imorgon så kommer nog vara fast vid mobilen för att smsa henne och se hur det går. Lycka till hjärtat!

Jag ska ju tävla i Street för första gången om två veckor. Är riktigt nervös eftersom jag aldrig tävlat det förut.
Hoppas verkligen det går bra. 

Ska nog bara vila imorgon bestämmer jag nu, kommer ha fullt upp nästa vecka. Skolan börjar, sedan har jag dans på söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag, lördag och söndag. Hur ska detta gå?! 
Fast är faktiskt lycklig. Älskar att dansa. Älskar det. Finns inget bättre. Skulle kunna dansa varenda dag, bara läxorna blir gjorda osv är det inga problem. Jag gör ju det för att jag älskar det, sen har jag ju massvis med kompisar där som är underbara. Thea, Sofia, tjejerna i gruppen och alla på lektionerna!

Nog med text, nu ska jag ha lite fredagsmys. Puss.


Dance everyday

Är riktigt stolt över mig själv, har faktiskt dansat nästan varje dag dom senaste två-tre veckorna. Både med gruppen, par och i singel, och så lektionerna ofc.

Det är så himla kul att dansa och jag skulle seriöst kunna göra det varje dag, synd bara att det är så dyrt. 
Dom två veckorna framöver ska jag iallafall dansa varjedag utom på fredagar, wie. 
Älskar mitt liv ibland. Dans är fan det roligaste som finns.

Bild på mitt mellanmål






Gissa om det var gott? Både gott och nyttigt, duktigt Anastasia!

Shawty I will only tell this once

Kommit hem från träningen nu. Eller egentligen har jag ju varit hemma ett tag, men ändå.
Det var askul och vi gjorde verkligen progress, koregrafin börjar äntligen sitta och allt ser mycket mer tight ut än vad det gjorde innan. Awesome.

Nu är det bara 16 dagar kvar till tävlingen, gissa om jag är nervös?! Hoppas verkligen på prick... /die. 
Men det ska nog gå bra, måste bara träna på takten osv. Har verkligen problem med det, haha.
Paniiiiik.


Mainstream

Mamma har ju vägrat ganska länge att köpa ett par converse till mig eftersom att hon tycker det är mainstream.
Jag förstod inte henne riktigt just då, men efter att hon äntligen gick med på att köpa dom förstod jag nog hela grejen.

Missförstå mig inte, jag älskar converse. Tycker dom är grymt snygga, men det är så mainstream. Man vill ju inte ha det som ALLA har. Känns verkligen som att ALLA har converse. När man lämnar skorna på dansskolan t.ex. måste jag leta igenom en flod av converse för att hitta mina. Alla ser ju typ likadana ut, så det är lätt att ta fel.
Och jag måste erkänna, ibland köper jag bara saker för att det är mainstream. Jag inbillar att jag gillar dom men sen när jag har köpt dom bryr jag mig inte så jättemycket om dom.


Tänkte göra en sminkvideo för er, guys.

Rubriken is true.
Tänkte faktiskt göra en sminkvideo, jag hann göra en halv sedan stängdes kameran av eftersom batteriet tog slut.
Hittar inte riktigt laddaren, mamma har väl antagligen gömt den eller slängt den, haha. Så får antagligen göra det ikväll, om jag orkar sminka om mig osv men det kommer jag nog inte göra.
Men imorgon kanske. 

Just nu sitter jag halvt färdigsminkad och ser på big brother repriset. Ska äta lunch snart och sedan ta bussen till Sumpan, sätta mig på tåget och åka till Jakobsberg. Eventuellt möter jag upp Johanna, Clara och Sofia på vägen. 



Finn ett fel med bilden... HAHAHHAHAHAH. Orkar inte, dör.

I can fly

Imorgon ska jag träffa Johanna, Sofia och Clara i Sundbyberg vid 12 tiden, sedan ska vi åka till Jakobsberg tillsammans och möta upp Andrea, Fanny och Alexandra. Där ska vi träna i Alexandras och Fannys skolas gympasal till klockan 5 på eftermiddagen. Kommer nog vara helt slut efter det så det blir väl bara att åka raka vägen hem igen, ta ett bad och se reprisen av big brother.

Och det är exakt det jag ska göra nu, se reprisen av big brother dvs. Sedan ska jag väl äta middag och börja förbereda mig inför imorgon. Muskelknutar behöver knytas upp. Haha, nej jag skoja bara.

Jag måste förresten bara säga att jag hatar att komma hem halvtidigt efter en lång dag. Då är man helt slut för att kunna göra något annat än att vila, men man får samtidigt dåligt samvete över att man inte är ute längre. Det är så jag känner just nu. Klockan är inte ens 7, men mina ben värker. Blä. Aja, nu ska jag inte klaga.
Livet kan vara förvånatsvärt bra ibland. Konstigt, jag som alltid tyckt att jag drar till mig dåliga saker. Kanske inte? 


"Muffins & bullar, endast 20 kr! Betala 20, få 5 stycken!"

^Några vanliga repliker min röst har överanvänt idag.
Ska försöka sammanfatta dagen så kort som möjligt.
Klockan 7 imorse mötte jag upp tjejerna vid Medborgarplatsen, vi satte direkt igång med arbete. Det var verkligen satsare på hög nivå! Vi tjänade ihop otroligt mycket pengar, och vid lunch tid hade vi fått ihop över 1500 kr. Efter att vi hade ätit på donken satt vi 5 tjejer och var allmänt hypa (Johanna var hos tandläkaren, Clara var sjuk). Skrattade så himla mycket och det var jävligt roligt. Vi var inte så jätteseriösa och skrattade åt det mesta, men vi lyckades ändå samla ihop till 3100+ när klockan var 4. 
Då satte vi oss på tunnelbanan och alla åkte hem till sig.

Bra dag, säger jag bara. För er som inte fattade varför vi stog i Medborgarplatsen hela dagen var för att vi hade loppis för att samla ihop pengar till våran grupp. Eftersom att vi snart ska tävla SM och behöver pengar till kläderna och alla andra extra avgifter. Awesome! Skönt att det är gjort, fast vi ska ju självkalrt sälja mer andra gånger. 3000 är tyvärr inte ens hälften av pengarna vi behöver... Men vi ska klara det, eller hur tjejer?



En bild från idag med mig, Alexandra och Sofia.

Två viktiga datum, längtar

  • 28 April 2012, tävling Kindahls. 18 DAGAR KVAR!! 
    Anmälningsblankett + 150:- [check]
    Koregrafi disco singel [check]
    Koregrafi grupp [check]
    Koregrafi street singel [bajs]
    Koregrafi street par [blä, check]

  • 18-20 Maj 2012, SM tävling Göteborg.
    Anmälningsblankett + 150 []
    Koregrafi disco singel [check]
    Koregrafi grupp [check]
    Koregrafi street singel [check]
    Koregrafi disco par [träna in!!]
    Koregrafi street par [check]
    Hotell []
Förresten, jag har nästan glömt att berätta. Ni vet hur jag klagade i vintras att jag inte hade en partner i Disco och blablabla? Idag blev det iallafall officiellt, jag och Johanna är partners i disco par! Aweesome! Självklart får vi ju se, men vi ska iallafall tävla tillsammans i SM. Sen om det går bra fortsätter vi antagligen, och om det går dåligt får jag väl fortsätta leta haha.

Känns så himla najs. Awesome.

Been there, done that

Den här kategorin är med som en påminnelse till mig, här kommer jag skriva lite viktiga datum och saker att komma ihåg osv. Awesome!

American Pie

Igår var jag ju och såg American Pie med Sofia och Alexandra, vill bara säga att den var gryyyym! Skrattade som fan, seriöst.

Iallafall, back till nuet. Har precis kommit hem från träningen.
Idag har det varit en najs dag, vaknade upp hemma hos bästavännen, det blev fix lite snabbt, sen stack vi hem till Johanna, var där hela eftermiddagen och bakade 100 st kanelbullar, hahahaha. Satsare säger jag bara!
Efteråt åkte vi till dansen runt 6 och var där till 8, sen åkte jag hem.
Så nu sitter jag här. Ska snart sova eftersom att jag ska upp klockan halv 6 imorgon, man ba greeeat.
Men det blir nog kul när jag väl är där, fast just nu känner jag mig ganska otaggad. Well, well. 

Ska se big brother nu sen ska jag sova, ha en bra dag allihopa.



Älskar dig bästavän, du ställer alltid upp för mig och jag vet ärligt inte vad jag skulle göra utan dig.
Jag vet att många säger att dom älskar varandra utan att mena det, men jag menar det verkligen.
Du är min andra halva, jag behöver dig för att kunna fungera. Kan inte ens föreställa mig ett liv utan dig.

Sorry, sorry

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Har sovit hos Sofia och just nu sitter jag hemma hos henne tillsammans med Alexandra. Vi ska se på bio snart, American Pie! Awesome! Tänker vara social dock nu, har inte så mycket att säga så vi ses senare.

Imorgon så ska jag och Sofia hem till Johanna tidigt på morgonen, sen är det träning 6 till 8 på kvällen. Awesome.
På onsdag ska jag sälja med tjejerna på medborgarplatsen, kom gärna dit och stötta oss. ;) På torsdag ska vi träna hela dagen med tjejerna, och på fredag är det vanlig träning och träffa Thea som gäller. 
Fullt upp som ni kanske ser, därför kommer uppdateringen inte vara på topp. Men jag bloggar så fort jag får tillgång till datorn igen. Vill bara att ni ska veta att jag är lycklig & lever mitt tonårsfulla liv. Skönt att vara teenager!

lalala

Gissa vem som har flyttat på alla möbler så att vardagsrummet ser ut som en amatör dans-studio?







Vet inte riktigt om det är en ruta bestående av fett eller muskler...

Säger bara en sak: Stackars grannar.

Mina rädslor

Jag har inte sådär jättemånga rädslor. 
Min största rädsla just nu är väl att det ska gå dåligt på tävlingen, även om den är om 20 dagar är jag redan jättenervös. Så det är något jag har ångest över haha.

Sen i allmänhet är jag väl mest rädd för att bli lämnad av folk. Jag vet inte riktigt, svårt att sätta finger på det.
Alla människor har väl rädslor, I guess. Åh, vet ärligt inte vad jag ska skriva. Puss.

Solig söndag

Nu har jag vaknat. Ska börja fixa mig snart sen drar jag hem till Sofia. Awesome. Vi får se vad vi hittar på, men solarium och shopping står på schemat. Frågan är bara om jag kommer våga med solarium, jag vet att man inte får cancer efter första gången men det känns ändå läskigt... Men det fixar sig.

Kom precis på en konstig sak med mig också, jag skriver alltid PRAO med caps. Vet inte varför. Men ja, hejdå. 


PRYDNADSGODIS?!?!

Jag vet inte hur det är i era familjer. Men i min familj använder vi godis som prydnad. 
Det finns nämligen en medelstor skål i vardagsrummet fullt med godis. Meningen är ju att man ska äta av den när vi har gäster eller när man tex är lite sötsugen, men det blir ju så att man äter av den varje gång man går förbi i vardagsrummet eller tittar på TV! När den står där framför en är det ju nästan omöjligt att stå emot.

Så det är ganska osmart... Egentligen. Men det kan vara ganska fint ibland, särskilt när det börjar lukta sådär godis-gott i vardagsrummet. Mums.
Vet inte vad jag vill komma fram till med att skriva det här inlägget... Godis är gott. 

Nu ska jag gå och göra något vettigt med mitt liv. Puss.

Doesn't mean Im lonely when Im alone

En tjej i min klass, Melissa, ska sluta i våran skola efter påsk.
Det känns ju sådär, med tanke på att vi var skit tighta förut.

Hoppas du får det bra i din nya skola! Kommer sakna dig så sjukt mycket, alla våra störda minnen. SAAB försäljaren, alla gånger du slaggat hos mig, allt sjukt vi gjort! Alla omegle samtal... Det är sånt man minns. ♥
Kommer alltid finnas här om det är något, det är bara att ringa/smsa! Ha det grymt tjejen, och försök att inte tappa kontakten med lilla mig. :*



Jag och Melissa i höstas...



Jag och Melissa häromdagen!


Friday everyday

Lite grejer att se fram emot på lovet:

Träffa Caroline, Frida och Olivia på måndag eftermiddag.

Träffa Thea på fredag förmiddag.

Sova hos Johanna med Sofia på tisdag (?), annars åka hem till Johanna.

Träna på dansskolan tisdag och fredag.

Samla in pengar för Royal Activate tillsammans med Sofia, Johanna, Clara, Alexandra, Fanny och Andrea.

Träna i Alexandras gymnastiksal hela torsdagen.

Träffa Melissa någon dag på lovet.

HA KUUUUL!!

Saker kommer säkert ställas in och det kommer säkert hända en massa andra saker med, att jag träffar lite annat folk osv. Men det är ungefär mitt lov det...

Nu måste jag seriöst dra. Puss




Solen skiner! :D

Tänkte bara uppdatera lite fort.
Ska ut till centrum med mamma och kolla på lite kläder till min singel. 21 DAGAR KVAR!! Vet ni hur taggad jag är?
Föreställer mig olika scenarior då jag går ut på danssgolvet, haha. I typ hälften av dom ramlar jag omkull och bryter benet... Men... Positiva tankar! Sen efter det är det ju inte långt kvar till SM, 3 dagar med bästa tjejerna, kan det bli bättre?

Thea smsade precis, ska träffa henne på måndag vid lunchtid, sen på kvällen träffar jag Caroline, Frida och Olivia. Awesome! Men nu måste jag dra, mamma väntar haha.

Vet inte varför men jag trivs att köpa saker tillsammans med mamma. Kan typ inte göra det med kompisar. För då får man mindre pengar. Hade jag gått med kompis hade jag fått typ 300 spänn, men om mamma hänger med kan en tusenlapp gå åt. ;) 



Jag med ingen mascara, wie.

En bild på mig + 10 fakta



* När jag blir arg, istället för att skrika och slå saker börjar jag gråta. En riiiktigt negativ sak med mig. Det gör att jag börjar gråta så fort jag blir skitsur, haha.

* Jag hatar rasister. Euw, usch, blä.

* Jag känner bara en person som kan uttala mitt efternamn perfect och det är Sofia.

* Båda mina föräldrar är ryska, själv så sitter jag här och stammar när jag pratar ryska... Piinsamt!

* Jag stör mig sjukt mycket när folk säger att dans inte är fysiskt ansträngade. För jävlar, kom till mina lektioner så ska jag visa er vad fysiskt ansträngande egentligen är era mongon.

* Jag har sämst betyg i alla NO ämnerna.

* Jag stör mig när folk driver med disco. Jag vet att man kan tro att det är sådär 80 tals men det är det inte, och det är jobbigt när folk som till och med vet vad det är ska driva sådär. 

* Jag kör på straight edge. Jag har aldrig druckit, rökt, knarkat osvosv. Det är jag sjukt stolt över! Funderar faktiskt på att köra på det ett långt tag framöver. Skulle vilja göra det hela livet ut, men vi får se hur länge jag klarar det. Eventuellt skaffar jag nog en tatuering för straight edge när jag blir äldre... ;)

* Jag måste lära mig att sluta svära. Har märkt att jag varit ganska ful i mun på senaste tiden, och det är inte sådär jättetrevligt. Speciellt inte när man pratar med vuxna. Sååå ska försöka bättra mig!

Lär känna mig

Nu kör vi väl på detta då;

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta
Dag 2 - Mina rädslor
Dag 3 - En person jag vill träffa just nu
Dag 4 - Någon jag skulle vilja byta utseende med
Dag 5 - Mina största misstag
Dag 6 - Min favoritplats
Dag 7 - I min handväska..
Dag 8 - Vad jag tycker om min kropp
Dag 9 - Min favoritbutik
Dag 11 - Någonstans jag vill åka
Dag 12 - En blogg jag nyligen börjat läsa
Dag 13 - Vad jag vill med min framtid
Dag 14 - Mina favoritprogram
Dag 14 - Något som gör mig glad
Dag 15 - Bild på mig från ett år tillbaka
Dag 16 - Min favoritdag på året
Dag 17 - Hur jag sköter mig i skolan
Dag 18 - Vad jag tycker om storbloggarna
Dag 19 - Visa bild innan och efter jag redigerat
Dag 20 - En vän jag inte skulle klara mig utan
Dag 21 - Något som ändrat mig
Dag 22 - Visa mitt favoritplagg
Dag 23 - Berätta om en rolig resa jag varit med om
Dag 24 - En person jag skulle vilja byta liv med för 1 dag & varför
Dag 25 - Något jag är beroende av
Dag 26 - Vem jag smsar när jag är nere
Dag 27 - Saker jag vill ändra med mitt utseende
Dag 27 - Ett ämne jag är lite sämre på
Dag 28 - En av mina favoritbilder som jag själv tagit
Dag 29 - Hur min kontakt till familjen är
Dag 30 - En låt jag gillar

Första inlägget is coming right up. Tänkte att det vore kul att göra en sån här, haha.

Långfredag, 6 April

Har bloggat här i ca 5 månader nu.
Är ganska stolt över mig själv över det faktum, med tanke på att jag brukade byta blogg hela tiden förut.
Men nu är jag ändå helt okej nöjd med det här namnet. Eller, egentligen inte. Createdbyanastasia låter så töntigt. Men nu orkar jag verkligen inte byta blogg. Ska ha den här bloggen i minst ett år iallafall, så ser planen ut.
Kommer bli kul att se hur mycket man har förändrats osv.

Idag har jag kollat ikapp alla big brother avsnitt som jag har missat. Känns skönt att få det gjort. Nu kan jag äntligen titta tillsammans med resten av Sverige. Har känts lite jobbigt att så fort någon börjar snacka om big brother måste jag sitta och säga "AVSLÖJA INTE, JAG ÄR FLERA DAGAR BAKÅT!!!" och det är ganska jobbigt.
Har även märkt att big brother är mainstream nu. Alla pratar om det hela tiden. I skolan är det typ det enda vi pratar om. En tjej i min klass har till och med skaffat big brother live, så vi sitter och kollar på rasterna, haha. Hur sjukt är inte det?

Nej nu blev det här ett långt inlägg. Bloggar lite mer ikväll. Puss!

Hahahaha

What doesn't kill you makes you stronger...

...And I damn hope that its true.






Snö året runt

Godmorgon sötnosar. Eller egentligen är det inte morgon längre och jag har varit uppe ganska länge, har hunnit med att äta brunch samt tagit ett långt bad. Just nu sitter jag och dricker cola, lyssnar på bra musik och tänker på vilket missbildat land Sverige är. Snö i April, hmmm, hur tänker du nu kära moder natur? Afrika, adoptera mig plz.

Nej skoja bara. Sverige är underbart förutom när man känner sig instängd på PÅSKLOVET pga att det SNÖAR.
Så det blir väl att sitta hemma och mysa idag. Hoppas det blir sol i eftermiddag, då kanske jag chillar ut till Vällingby och kollar på lite kläder. Har lite saker som måste köpas så man kanske borde passa på. Hoppas det blir finare väder imorgon så man kan vara ute.

Är faktiskt lite glad att det är dåligt väder. Har ju tränat hela veckan, och igår efter dansen kände jag verkligen hur jag behövde vila. Och det får jag ju göra nu, perfect! Bloggar mer när jag hittar något att blogga om.



Jag just nu, typ.

Saker som har gjorts

Kommer ni ihåg att jag gjorde ett inlägg i söndags om saker som måste göras? Nu ska vi se hur mycket som jag har gjort, struker över det, hihi.
  • Klippa mig!!

  • Privatlektion med tjejerna (tisdag)

  • Shopping med Thea

  • Leta sommarjobb med Sofia

  • Köpa kläderna till dans-singeln

  • Få tag i 1000-3000 kr...

  • Köpa dräkt för 1000-3000 kr.......

  • Köpa kläderna till kindahlsskiten

  • Njuta av livet!♥
Det som jag har gjort snett är saker som inte alls är lika officiellt längre. Kommer nog vänta lite med att klippa mig och vi ska nog köra samma kläder som i kindahls på SM.

Bloggar imorgon, nu ska jag plugga matte och sen sova. Godnatt.

Sometimes it last in love

Märker direkt att det här inte har varit min dag. Alltid när man försöker ta sig upp är det någon som sparkar ner än till botten. Har märkt att det aldrig finns någon riktig andrum innan varje slag, fast en positiv sak är ju att jag är mer beredd nu för tiden. Jag förväntar mig inte riktigt att något bra ska hända. En sak som alltid får mig på gott humör är väl att veta att anledningen till att jag kan vara såhär ledsen är för att jag någon gång i livet har känt lycka.

Aja, nog med prat. Idag hade jag träning som vanligt och imorgon har jag träning som vanligt. Fick med mig ett par eftertraktade skor och det var väl dagens höjdpunkt förutom dansen ofc.

Vill inte skriva mer just nu faktiskt. Så vi hörs imorgon.


Baby you can drive my car

Nu ska jag snart sova. Imorgon har jag träning, standard. Kommer bli awesome, som vanligt.
Ibland känns det faktiskt som att dansen är det enda som gör att man orkar. Blir alltid på så bra humör där.
Vet ärligt talat inte vart jag skulle ta vägen om jag inte hade haft dansen.
Ibland kan man verkligen känna sig lycklig. Och det har jag faktiskt gjort på senaste tiden. Allt känns bara så bra.

Imorgon ska jag skriva ett åsiktsinlägg ang. om att vara ett "no-life". So stay tuned. Puss! GODNATT!

Ang. att förlora oskulden

Idag fick jag reda på en sak som gjorde att jag nästan hamnade i någon sorts koma. Kom verkligen i chocktillstånd. Känns verkligen som att jag levt i en lögn fram tills idag. 

Innan ni läser denna text vill jag uppmärskamma er att jag inte tycker det är något fel alls med att förlora oskulden i en tidig ålder. Alla får väl göra som dom själva vill.
Men det jag tycker är lite sorgset är när folk gör det med människor dom inte tycker om. Det är två helt olika saker att göra det med sin pojkvän och en kille man plockat från stan. The main reasons är väl att din pojkvän faktiskt bryr sig om dig, medan killen du plockat bara är ute efter ett engångsligg. Hur får det egentligen er att känna er?
Jag skulle känna mig som smuts. Alla kanske inte skulle göra det - men det här är min personliga åsikt.

Iaf. Saken jag fått reda på är att de flesta jag känner faktiskt har förlorat oskulden. Var inte vi typ 12 år nyss? Vi växer väldigt fort må jag säga... Och sedan var det några som berättade om när dom förlorade sin oskuld, och när man fick höra med vem blev man ju inte lite förvånad. Tänker inte skriva ut det på bloggen, men att ha sex med folk som är 18+ när man tappar sin oskuld... Kom igen tjejer, har ni ingen självkänsla alls?

Det här är inte en peek mot någon. Alla får göra så som dom själva vill. Jag själv tycker dock att man ska ha sex med sin pojkvän/flickvän eller någon annan man gillar. Iaf första gången. För att göra det speciellt, typ.

Vet att det hela lät helt töntigt. Men ja, puss.


Jag och Alma igår.

Trött tjej

Nu är jag hemma efter en lång dag.
Ska snart sätta mig ner och börja plugga matte resten av kvällen, har prov imorgon.

Idag efter skolan hade jag träning med tjejerna, det gick awesome. Koregrafin blev skitsnygg. Efteråt åkte jag, Sofia, Clara och Andrea in till stan. Vi kollade på lite kläder osv. Sedan åkte Clara hem så vi andra gick och åt på donken, sedan skulle jag sova hos Sofia men det gick inte så jag åkte hem.

Just nu sitter jag och chattar med lite roliga människor. Men ska börja plugga nu. Vi ses senare. Puss.


En bild från idag, underbaraste tjejerna och BÄSTA GRUPPEN!! Från vänster: Alexandra, Andrea, Fanny, Sofia, Clara, jag och Johanna.

I skolan

Sitter i skolan tillsammans med Elsa och Melissa. Vi har SO just nu och redovisning. Råkade säga en elak grej nyss, eller alltså det kan misstolkas... Wä, mår dåligt över mig själv. FÖRLÅT LEO JAG MENADE DET INTE SÅ!
Ska typ säga förlåt eller något efter lektionen. Åh, ångest.

Nu ska jag lyssna på redovisningen, vi hörs senare puss.


Oseriös bild...

Now you're just somebody I used to know

Nu har jag varit hemma en stund efter ett tufft träningspass på dansen. 
Idag efter skolan fick jag sällskap av Alma, Maria och Jakob en bit. Sen åkte jag till Fruängen och träffade Sofia. Vi åkte och kollade på kläder en stund och sedan åkte vi hem till henne, åt mat, och åkte till dansen.

Är lite småglad just nu eftersom att jag har massor planerat på lovet. Kommer bli sjukt kul!
Nu ska jag börja plugga, har SO redovisning imorgon och jag fattar typ ingenting. Har hänt så mycket på sistone att jag inte har haft tid att tänka på skolan. Men det ska förbättras. Nu ska jag sätta mig ner och bli smart, får även hjälp av brodern så det blir najs.

Imorgon har jag privatlektion med tjejerna. Får gå lite tidigare från slöjden så här klagas det inte. ;) 
Vi får se vad jag hittar på efteråt. Träningen pågår i 1 och en halvtimme så jag kommer nog vara helt slut efteråt. Åker nog hem och pluggar, har ju matteprov på onsdag och torsdag.

Blir nog sista inlägget för ikväll. Hejdå!

Jag och Maria älsklingen!♥

Saker som måste göras

  • Klippa mig!! 

  • Privatlektion med tjejerna (tisdag)

  • Shopping med Thea

  • Leta sommarjobb med Sofia

  • Köpa kläderna till dans-singeln

  • Få tag i 1000-3000 kr...

  • Köpa dräkt för 1000-3000 kr.......

  • Köpa kläderna till kindahlsskiten

  • Njuta av livet!♥
Känns lite jobbigt att se alla saker som måste göras. Inte nog med det får jag inte tappa koncentrationen i skolan.
Men det ska nog gå bra. Hoppas jag... Ska sätta in sakerna för varje vecka, det  här ska hinnas göra den här veckan:

MÅNDAG Dans.

TISDAG Dans med tjejerna.

ONSDAG Dans.

TORSDAG Shopping med Thea.

FREDAG Fixa kläderna till singel disco & singel street. Med eller utan Sofia.

LÖRDAG Dans. Klippa mig.

SÖNDAG
Dans. Träffa någon kompis.

Åh vad härligt med en vecka full med dance, älskar verkligen att dansa. Det gör mig... lycklig. Sen har man ju alla schyssta kompisar. PKOPEKOPEK.

What doesn't kill you, makes you stronger

Hej på er!
Har precis kommit hem från dansen. Är lite små trött men ska fortsätta träna på min koregrafi en stund till, sen kommer Allan hit och käkar så det blir kul. Förlåt för den dåliga uppdateringen, igår hände inte direkt något speciellt. Efter dansen var jag så himla trött att jag gick och sov. Vaknade runt 5-6. Mamma orkade inte laga någonting och jag förstod henne, så jag gick ner en sväng till centrum och köpte hem pizza. Det smakade utsökt, haha. 

Känner att det kommer bli några stressiga veckor framför mig. Så jag tänker göra mig beredd. Imorgon kanske jag är med några kompisar efter skolan sedan har jag dans. På tisdag missar jag slöjden och drar till dansen. Onsdag har jag dans. Torsdag ska jag friträna och fredag blir det vilo-dag. Kommer nog inte orka gå till skolan på fredag heller så. Sedan är det ju påsklov! Känns bra. 
Vet inte vad jag ska göra på påsklovet direkt, men vi hittar på något.


RSS 2.0