Tilde

Är hemma hos Tilde just nu, vi kollar på big Brother! Chill Chill.

Tjabatjenahallå

Nej skoja är påväg in till stan fast det går skitsegt. Har iaf inte mycket att säga Bloggar mer senare. Kikar även med Tilde, Elsa och Elsa men det är typ helt konstigt i konversationen, ingen vet vart vi ska imorgon! Elsa vill typ till umeå wtf.

Men jag bloggar mer sen, hihi! Nästa vecka ska jag hälsa på nya skolan också. Awesome!

Kallt!

Är hemma nu med Allan, vi ska chilla här tills mamma kommer. Skitfult väder idag, hoppas det inte förstör morgondagen! Ska iaf ringa Tilde snart, puss!

Haha idag taggade vi matteprov på bästa sätt... Gick skit men iaf.. ;)

Kfksndbsozkdbwb

Är på zinken nu med Elsa, Elsa och Alma. Vi ska ha idrott men jag kommer inte vara med hehe. Det är fett skönt ute - love life!

Tagga

På fredag ska jag till Tilde efter skolan och vi ska fixa oss lite sen blir det fest med elsorna finaste! Men nu ska jag sova, är skittrött. Hoppas på fint väder imorgon, vi får se hur det blir med det.. Var ju bästa vädret i helgen!

Finaste vännerna

Im not that kind of girl boys fall inlove with.

Nu är jag hemma och ska försöka sätta mig och plugga en stund. Håller på och överväger om jag fortfarande vill byta skola... Vill så gärna! Men alla säger att det är försent och blablabla men känner verkligen att det skulle hjälpa mig massor. Men ah vi får se hur det blir.

Imorgon ska jag äta middag med familjen och det är typ allt jag har planerat, kul liv... Kanske träffar någon vi får se! Men nu ska jag gå och gråta för jag är helt jävla fucking forever alone och jag hatar mitt liv!!!!!!




Sorry for the times

Hej på er! Är påväg hem nu tillsammans med Bea från dansen. När jag kommer hem ska jag plugga till matteprovet imorgon samt umgås med mamma, älskar dig världens finaste!

Skitsur -.-

Alltså Omg sitter på tunnelbanan nu för att möta upp Johanna, är skitSur skulle träffat mamma vid två men hon svarade inte osv... Så nu kommer jag försent. -.-
Men efter skolan idag var jag med Emelie.

 

Finaste mormor

Kolla vad man fick för paket importerat från russia? ;)

Försenad

Är påväg till skolan nu fast har redan börjat haha! Men ah, idag ska jag möta mamma efter skolan och köpa väska wie. Har inte så mycket annat planerat förutom det och dans. Måste plugga hemma också!

Mitt liv med iPhone









Hahahahhaha blondie som läser bok upp och ner!


Min svenska lärare är störd

Give me a call

Hej på er!
Är påväg hem just nu, fast det är stopp i trafiken så det går skit segt. Var iaf på läxhjälp idag hela dagen tillsammans med Elsa, Elsa, Alma och Erik. Det var roligt men svårt att koncentrera sig på läxorna haha! Men efter åkte jag till rådmansgatan tillsammans med Alma och åt på McDonalds sen satte jag mig på tåget hem. Nu ska jag möta mamma på torget och köpa god mat hem. Puss!

Min nya stalker...

Used to it

Är i skolan nu, ska dra till matten på e-valet! Men ja, idag kommer typ Erik hit så det blir najs. Vi får se vad vi hittar på, puss!

Hur kan man falla så hårt

Har precis kommit hem från dansen. Ska kanske träffa Maria och medrid en stund om dom kan, annars pluggar jag. Men ah ska höra med dom nu puss!

Varför ska det vara så svårt?

Har det ganska stressigt just nu men tänkte uppdatera lite snabbt ändå. Sitter hemma och äter mellanmål, ska snart vidare till dansen. Väl hemma måste jag plugga sönder så kommer nog inte kunna uppdatera mer ikväll, kanske lite snabbt på mobilen. 

Men nu ska jag fortsätta äta, bussen går om en kvart så jag måste stressa lite! Puss sötnosar.

Lol allan fick låna min mobil för att spela, titta vad han gjorde...

Min vecka

Tisdag: skola, träffa Erik

Onsdag: skola, dans, plugga typ

Torsdag: skola, vara med någon..

Fredag: skola, va med Elsa och dra på fest typ. Slagg hos bästa Tilde!

Lördag: genomgång på dansskolan

Söndag: uppvisning :)

Finding out

Förlåt för den dåliga uppdateringen! I lördags var jag med massa folk i långholmen, skitkul var det! Var även hemma hos Richard med Elsa, tom, Erik, axel och någon mer. Var hemma hos Elsa runt halv 1 och då kollade snackade vi lite med Vera och hennes kompisar sen gick vi och la oss. Sen på lördagen hade jag träning och träffade Jennifer, vi solade. På kvällen sov jag hos Sofia!

Skitrolig helg, är i skola nu. Ska ha bild nu så bloggar sen!

Russians

Hej hej är i skogen nu påväg till tunnelbanan! Så går det när man bor på landet. Ska sätta mig på tuben snart och åka till Elsa, hoppas inte Aina tar mig då jag plankar. Varje helg är en osäkerhet! Men jag går framför några ryssar och dom typ skriker och är jobbiga, bönder...

Men ah ska spendera kvällen med Elsa så det blir kul!

Dansen

Är påväg från dansskola med natha och bea, ska möta upp mamma och kolla på bikini hehe, det är hon som har stålarna... Men idag kommer bli en bra dag! Puss

Godnatt

Ska inte sova än men tänkte säga Godnatt iallafall! Imorgon ska jag nog dra till stan med Sofia och kolla på bikini till på söndag! Ska dra och ta ett första dopp då med tjejerna jag var med idag. Såå alla som vill se mig naken kom till kananbadet! Eller ängbybadet, vi får se vart vi drar... Någonstans i orten ialllafall hihi!

Gotta get down on friday

Härlig dag har det varit!
Efter skolan var jag med Jonathan en stund och vi typ hade sällskap en bit hem. Åkte hem, duschade, fixade mig lite och drog ut. Träffade Maria och Mildred, vi typ gick runt överallt och bara snackade om allt mellan himmel och jord. Vi träffade även lite av deras kompisar och hade det allmänt najs. Ska typ träffa dom igen någongång nästa vecka. 

Imorgon har jag träning och då ska vi typ gå igenom uppvisningen. Har inga planer efteråt men kommer nog behöva stanna hemma och plugga... Men nu ska jag snart dra och grilla med familjen. Asbra fredag!


Helgen!

Idag: träffa Sofia, Shoppa. Grilla med familjen!

Lördag: repetition inför uppvisning, ut och solaaaa!

Söndag: träffa någon, träning

Chill i värmen

Är ute i värmen under lektionen, naaajs! Livet leker hihi, efter skolan träffar jag Sofia och ikväll ska jag grilla! Hihi!

Godnatt!

Har tydligen sovmorgon så ska gå och lägga mig igen, vaknade lite väl tidig kom jag på nu... Godnatt! Ska vakna igen pm typ en timme och dra till tekniken. :)

Now your just somebody that I used to know

Power point på datorn funkar tydligen inte, great! Men ska plugga SO sen gå och lägga mig, känns konstigt. Jag som precis kom hem?!

Förlåt!!!!!

Folk skriver på Facebook, spammar sms, skriver på kik, spammar Skype och allting! Är inte van att behöva kolla min mobil 24/7 och får huvudvärk av vibrationen! Seriöst kommer gråta sluta skriv med mig jag har liv :''(

Påväg hem

Är påväg från en riktigt jävla bra dag! Efter skolan stannade jag och Jennifer kvar en stund och pluggade. Det blev brandalarm och typ kaos i skolan! Efter åkte Jag till Tyresö och leta efter Melissa i hennes skola men ingen var typ där... Forever alone? Men ah vi mötte upp Jennifer igen och åkte till eriksdalsbadet och badade. Spontana tjejer? ;) men det var grymt! Nu är jag påväg hem till mamma och Allan, vi ska äta god middag! :D

Bild på Ella från idag + jag osminkad

Engelska lektionen

Slutar om typ 1 minut woho! Ska dra hem och äta sen till vällingby och köpa väska. Senare kommer Allan,awesome! Men nu slutar vi puss!

Idrott!

Har idrott just nu men ska typ inte va med eller det beror på vad vi gör. Vi har utegympa så jag kanske bara sitter och solar. Fuuuck vi ska tydligen till tanto orkar inte!

halvdag idag weho

Sitter på bussen påväg till skolan just nu. Vi har typ 2 Lektioner så det är riktigt Chill! Efter skolan drar jag iaf hem och pluggar samt solar en stund. Senare kommer Allan hit så det blir kul. Skulle egentligen åkt till Melissas skola med emelie idag men det sket nog sig.

Trying to live

Imorgon är det halvdag och då ska jag och Emelie dra och träffa Melissa! Skit Chill. Ska bli kul att träffa bruden inte umgåtts med henne på länge.

Men nu måste jag plugga, ska sova om typ 40 min och vill inte ha f i något ämne iår.

Stress

Hej nu är vi hemma från dansen! Idag efter dansen satt jag och Majken och solade i typ en halvtimme, riktigt skönt! Ska verkligen passa på att bli brun nu! Men nu är vi iaf hemma och det betyder tonvis med läxor! Åh orkar inte, hur tänker lärarna?! Men det är bara att knipa ihop, om 26 dagar är det sommarlov...

Matematik

I datasalen

Så jävla fult

Fan vad jag hatar när folk använder en som andra handsval. Seriöst vad dålig stil. Orkar inte ens. Men man ska inte tänka på sånna utan fortsätta blicka frammåt, i sommar kommer jag ha så jävla grymt medan vissa andra sitter hemma och stickar.. Med mig får man bara en chans, pallar inte med folk son behandlar andra dåligt.

Taggad på att bli bra

Även om mitt liv typ suger just nu är jag rätt så taggad på att satsa. Satsa på skolan dansen och allt! Bara bli det bästa jag kan bli.

Faking a smile because a real one seems so far away

Tjo bror!
Sitter på tåget nu påväg tills Sofia. Blev typ utslängd hemifrån haha, alltså herregud orkar inte ens!

Friends are forever

Är påväg hem nu, ska plugga asmycket när jag kommer hem! Woho! Men snart är det sommarlov, längtar! :)

Storhandla

Nu ska jag och mamma dra och storhandla på Ica, woho veckans höjdpunkt! Fast nä, på torsdag är det halvdag, Chill! Vi får se vad jag hittar på då, har fett lust att grilla eller något med kompisar.

Things we do

Har förresten skaffat en blogg med en nära vän till mig. Uppdateringen är dock inte Särskilt bra ännu, men det kommer nog så småningom!

Pink

Har spanska just nu i skolan. Skit fint väder ute så ska sola så fort jag slutat! Awesome! Men nu ska jag typ redovisa något, bloggar mer sen puss!

Go hard or go home

Nu ska jag duscha sen gå och lägga mig. Imorgon väntar skolan och jag är inte ett dugg taggad, vill tillbaka till Gbg! Seriöst, det var den roligaste helgen NÅGONSIN!

Men ah, vi får se vad jag hittar på imorgon. Måste nog stanna på läxhjälpen iallafall haha.. Måste även till Sofia snabbt och hämta packningen! Men nu ska jag duscha puss!

Veckans planer

Tisdag: skola, stan och köpa skal samt plast till mobilen. Plugga!

Onsdag: skola, träning

Torsdag:träffa Melissa? Hem och plugga!

Fredag: träffa någon kompis...

Lördag: repetition för uppvisningen.

Söndag: i dont know

Chill dag

Ska ta en dusch nu, sminka mig och sen dra på dans. Ikväll ska jag bara hem och plugga sönder! Kommer nog inte uppdatera så mycket idag eller i veckan alls. Måste verkligen ta tag i skolan.

Hemma nu!

Förlåt för att jag inte har bloggat någonting, blogg.se har krånglat och har inte haft så mycket tid. Men nu är jag hemma iallafall! Går nog inte till skolan idag, är helt slut både i kropp och själ haha. Men seriöst det här har varit den roligaste helgen iår! En hel helg med favorittjejerna kan inte bli annat än bra!

Resultaten blev inte särskilt bra, men eftersom det var så många deltagare är jag nöjd med min insats. 8a i grupp i b-klass är vi iallafall! Känns helt sjukt! Vi har bara tävlat två gånger också!!! Synd bara att vi inte fick prick! I singel gick det skit och i par gick vi vidare en gång.

Rastlös

Har suttit på bussen i typ 5 timmar, skit rastlös! Vi är mitt ute på landet och jag har lite batterier på mobilen också. Men vi är framme om ca 1 timme wie!

@ bussen

Hej på er! Nu sitter jag på bussen påväg till Göteborg och även sm. Har sovit i ca 2 timmar men är nu skitpigg! Hoppas dock vi stannar snart för är hungrig och glömde min mat i resväskan. :/

Önska mig lycka till sötnosar! ❤

Hemma hos johanna

Är hemma just nu hos Johanna. Hon håller på att fixa mitt hår inför tävlingen. Awesome! Vi ska typ gå och sova några timmar snart eftersom vi ska upp runt 2 inatt. :) puss

Time is now

Godmorgon läsare!
Nu väntar jag på att mamma ska duscha klart innan vi drar till vby. Börjar bli lite nervös inför imorgon, singeln är ju först och det är ju som sagt min svaga punkt.. Usch är inte taggad alls på den! Men förhoppningsvis går det bra. Har dock inga förväntningar, det är ju en såpass stor tävling.

Crazy tuesday

Nu ska jag gå och lägga mig. Hoppas ni har det bra, jag uppdaterar så fort jag vaknat! Ska in till vby på morgonen med mamma, awesome! Puss

Malin, ring mig!

Skulle packa idag och Malin har fortfarande inte loggat in så jag känner mig lite smått ensam just nu, wä.
Men ska vänta på henne ett tag till sen börjar jag väl packa själv. :( Har ingen aning om vad jag ska ha på mig alls men det löser nog sig!

Imorgon ska jag träffa Sofia på förmiddagen, vi ska sola och tagga inför tävlingen. På kvällen sover jag antingen hos Sofia eller hos Johanna, oklart ännu! Men måste bli klar med packningen ikväll eftersom jag knappt kommer vara hemma imorgon... Så måste nog sätta igång snart, puss!


Det jag köpte idag

Köpte inte sådär jättemycket, men lite behövande saker iallafall. Alltid bra att ha!


Min dag i bilder

08:00 Trött tjej påväg till skolan


08:20 Trött tjej vid skolan



09:30 Trött tjej slavar



10:00 Trött tjej fikar



12:00 Värpa ägg



12:20 Så var vi klara, woooho!



13:00 SHOPPING!



14:00 Mellanmål



15:00 Möte



15:30 Studering av folkmassa



16:30 Like a baws



16:30 Åka till dansen


I've been standing here all alone

Hej hej!
Nu sitter jag vid min gamla dator igen, känns riktigt konstigt även fast det bara gått 2 dagar sedan jag fick min iPhone. Nu har jag ju ännu en "kompis" till min Apple familj som består av två föremål, haha. Vill ändå inte ha fler så det är lungt!

Just nu sitter jag inlåst i toaletten eftersom det är ganska knas hemma just nu. Orkar inte! Men det blir nog bra hoppas jag. Åker ju till Göteborg imorgon så där kommer nog vara en tid att få slappna av och sluta fokusera på alla problem här i Stockholm. För helt ärligt, mitt liv är fuullt av problem. Kan dock inte skriva ut dom på bloggen då dom är för privata och det endast finns EN person som vet om det utom familjen.

Men jag hoppas ni har haft det bra och förlåt för den ytterst dåliga uppdateringen! Vet att jag brukar vara bättre med sånt så därför ska jag göra några inlägg nu ikväll. 


On my way

Är påväg till skolan Just nu, jag har operation dagsverke. Börjar dock inte fören om 20 min så får sitta på en bänk någonstans... Men ja, kommer bli en bra Dag känner jag! men ska ringa Jennifer nu puss!

Chillar med justin bieber

Soooofia

Är hemma hos Sofia, ska sova här idag igen hehe. Vi kom hem från träningen för ett tag sedan och har inte gjort särskilt mycket sedan dess. Väntar på att mamma ska tanka min mobil men det tar tid.

Imorgon är det operations dagsverket, ska vara i skolan till 12 sen åker jag till vby med mamma och köper saker till sm! Har träning sen på kvällen också :)

Sista lektion

Har slöjd just nu, våran sista lektion för idag. Efter skolan möter jag mamma och laddar mobilen, sedan träffar jag Sofia som jag ska kolla på lite saker inför Sm med. Tror inte jag köper så mycket utom möjligtvis smink!

Dagen har iaf varit bra. Ikväll har jag träning as usual, 3 dagar kvar till sm! Jag och Johanna måste fixa lite med paren osv. Men nu ska jag vara social, puss!

Åhhhh jag älskar min iPhone!

Tack tack tack tack mamma för den underbara presenten! Seriöst, det här med iPhone är grymt. Jag kan kolla facebook, smsa, kolla instagram, lyssna på musik och ta bilder SAMTIDIGT!

Så fort jag får gratis internet kommer uppdateringen vara på topp :*

Im back!

Som ni sett så har jag fått en iPhone och det betyder att uppdateringen kommer vara betydligt bättre än vad den är nu. Måste dock fota lite så jag har något att lägga ut..

Imorgon ska jag fixa internet till skolan, men är hos Sofia nu och vi ska snart sova. Imorgon är det solarium som gäller, standard inför tävlingar ni vet. ;) ska även köpa in det sista inför sm. Bara 3 dagar kvar snart. Men ja puss!

Guess what I have? ;)

Hos Sofia

Hej hej mina få läsare! Mamma har fortfarande inte fixat internet men hon ska typ göra det imorgon så håll ut! Är hos Sofia nu så bloggar från hennes mobil :) vi har varit på dans osv, standard! Puss

Get back ASAP

Hej fina läsare. Hoppas ni har saknat mig för jag har faktiskt saknat er. 
Idag har varit en bra dag. Hade SO prov på förmiddagen och det gick relativt bra, efteråt åkte jag hem och gjorde pannkakor med mamma. Efter det packade jag lite osv, åkte till storebrodern och hämtade pengarna till SM. Sen åkte jag hem till Johanna och var där fram till för ca 20 minuter sedan, som jag är hemma hos Sofia. Ska sova här idag hihi. 

Har fortfarande inget internet, HÅLL UT!
I gbg kommer vi ha internet så kommer blogga mycket då. :)

Tänkte bara informera...


Har fortfarande inget internet hemma. Wä.
Men aja, hoppas det fixar sig till helgen.
Imorgon är det skola som gäller samt prov i SO. Hoppas det går bra fast jag tvivlar faktiskt... Men ska plugga hela kvällen har jag bestämt.
Sen får vi se vad jag hittar på. Har ingen dans imorgon så det blir nog lite segt. Men ah vi hörs sen Puss!

ABCDEFG, HIJK ELLEN P

Jag har inget internet just nu så tänkte bara blogga lite fort eftersom jag är i skolan just nu och har svenska. Efter skolan ska jag hem och plugga sen går jag på dans och sover hos Sofia på kvällen. Men ah min lärare kommer när som helst hejdå, har inget internet så bloggar någon gång i framtiden PUSS.

Standard dag alá Anastasia

Vakna
Skola
Mat
Skola
Vara med någon/Hem
Dans
Hem
Äta
Kolla facebook
Sova

..
Som ni ser så kanske inte det här är en vanlig tonårings schema. Jag dansar väldigt mycket, mer än de flesta jag känner. Det är självklart det bästa som har hänt mig och jag vill absolut inte sluta. Men ibland blir det bara för mycket, med skolan osv. Åh vill bara att skolan ska försvinna. Den förstör bara...

Till nian ska jag iallafall skärpa mig extremt, funderar faktiskt på att lägga datorn åt sidan helt då. Får alltså inte vara inne på vardagar alls. Kommer nog bli att jag gör så. Vet inte hur jag kommer hinna med allt annars! Och får lära mig att skippa vissa dansträningar ibland, skolan är trots allt viktigare och borde vara min största prioritering även om den inte är det just nu.

Nu ska jag duscha, kolla ett avsnitt av 90210 och sedan sova. Godnatt!

Uppdateringen suger

Jag vet att uppdateringen inte direkt varit på topp men det är så mycket som pågår i mitt liv med skolan, dansen, kompisarna och all stress så jag hinner faktiskt inte blogga så mycket! Tro det eller ej.
Tänkte bara berätta det för er samt ge er ett välförtjänat inlägg, ska försöka göra många tidsinställda inlägg när jag har tid så bloggen inte ser allt för död ut.

Idag har jag iallafall inte gjort något speciellt, jag var med Jennifer standard, jag fick henne att smaka iskaffe för första gången och hon älskade det! Woooho säger jag bara! Efter det gick jag iallafall till dansen.

Imorgon har vi utflykt med skolan och det betyder matsäck, mums. Efter det drar jag nog hem och pluggar, måste verkligen komma ifatt med skolan och har ju SO prov på fredag som jag inte pluggat till! Gash var tar all tid vägen? Sen på kvällen har jag friträning men vi får se om jag går dit... Måste verkligen plugga, och ibland går faktiskt skolan före träningen (tyvärr). :(

Ha det bra så länge! Puss

VECKANS PLANER

MÅNDAG Skola, träning

TISDAG Friluftsdag, friträning

ONSDAG Skola, träning

TORSDAG Skola, friträning 

FREDAG Träffa någon kompis/vara med någon, samt skola

LÖRDAG träning, köpa in saker till SM!

SÖNDAG träning, träffa kompis!

Standard vecka.

U are the one

Oj längesedan jag uppdaterade här känns det som. 
Är iallafall hemma och ser på 90210 just nu, har precis ätit världens godaste pasta som jag lagat själv, muuums!
Är ensam hemma idag så yeah. Måste egentligen plugga till ett musikprov men jag vet inte ens vad man ska plugga så det går sådär... Ska iallafall se klart avsnittet sedan ska jag plugga, kolla runt på big brother och sova.

Är ganska stressad nu över skolan osv, har varit borta ganska mycket och har dans så mycket så jag hinner typ aldrig plugga. Gash! Men ska försöka lösa det, ska nog sätta mig i skolan imorgon och plugga innan dansen. 

Bilderna jag lägger ut hos Sofia är nästan alltid ett år gamla... Minst.

Jag ska kanske byta skola. Vet inte om jag har nämt det på bloggen förut. Det är inte bestämt ännu men ah vi får se. Kanske kommer byta till ängby södra, vet inte riktigt. Vi får se. Men skulle vara fett grymt. Gillar inte riktigt min klass. Eller jo Jennifer, Maria, Dione, Elsa b, Alma och vissa killar i klassen. Har inte direkt några problem med resten men känner inte dom typ, eller skulle inte kunna tänka mig umgås med dom eller jag vet inte. Tycker bara att vissa leker så jävla mycket i klassen... 

Men vi får se om jag byter, det är synd för en skitsnäll tjej i min klass ska byta ganska snart och Melissa bytte ju för ett tag sen så ah. Men egentligen why not? Men vi får se, kommer skriva det i bloggen om det blir mer aktuellt. Skulle vara roligt iallafall, ny start osv. Även om jag skulle kunna vänta till gymnasiet och så, men skulle vara roligt nu. Får inte så jättebra betyg i min skola & det är ändå vikigt för min framtid så kanske är det för det bästa. Vill ju inte bli en lodis när jag blir äldre liksom. Fast har höjt mig riktigt mycket sedan förra terminen, har iallafall i hög grad i många ämnen, alla utom slöjd osv som jag inte är bra på... Sen har jag höjt mig från F till ett C i matte så här klagas det inte. ;)


Stört!

Blä blev lite stressad nu, eller ah har typ ångest. Men ska försöka att inte tänka på det och leva i minuten istället. Idag ska jag nog bara chilla här tillsammans med Sofia, vi får se om vi pallar dra till Johanna annars får det bli någon annan gång... Imorgon måste jag iallafall förbi min skola och hämta lite böcker och gå förbi min prao och lämna lite saker och be dom skriva under ett papper hihi. Kommer nog inte palla träffa någon kompis osv har ju dans senare på kvällen ju. Juste har funderat lite och kanske ska skaffa guldkort.... Eller ah vi får se, känns väldigt last year och det är typ bara p12or och neråt som har det iår... No offence men det känns verkligen så. Ska fortsätta se 90210 nu puss!



Ful bild men ah förra året... Shiit vad brun jag va då! Nu är jag värsta blekisen men tänker inte sola solarium mer för det va fett skarrigt. Ska försöka åka någonstans i sommar och bli brun, mamma och jag har inga planer för tillfället men vi hittar nog på något. ;)

Shulululu

Är hemma hos Sofia just nu, har kommit från dansen ganska nydligen.
Ska ut med Mio snart ett tag, sedan ska jag mest ta det lungt och se på 90210!
Lite senare idag/ikväll ska vi kanske till Johanna och Emmeli om Sofia vill det.

Har förresten fått höra om SM osv, ska bo tillsammans med Johanna och Frida! Kommer bli grymt, längtar ihjäl mig. Bryr mig faktiskt inte så mycket om det går dåligt, men själva upplevelsen kommer vara otrolig.. Bo på lyxhotell med bästa tjejerna, umgås med Malin, dansa och gå på stan i fiiiina Göteborg! 

Nu ska vi ut med Mio innan han bajsar på sig, puss.


Wild and free

Är hemma hos sofia. Ska sova här idag wie. Vi får se vad vi hittar på idag, men imorgon har vi träning så ah. Fast på lördag blir det nog fäääst! Vi får se hihi. Smsar just nu med Lukas wie, vi ska hitta fest o gå på.

Nu ska jag dra puss.

Sovmorgon = bra

Har sovmorgon idag så jag vaknade precis. Känns riktigt skönt måste jag säga! Börjar inte förens om en timme.
Idag är det fredag och det betyder ju att det är sista dagen i skolan för den här veckan. Känner på mig att idag kommer det bli en bra dag. Det såls kokosbollar hos Bettan idag också så här klagas det inte. 
Efter skolan ska jag träffa Sofia och sover även hos henne ikväll så uppdateringen kommer inte vara på topp, men förhoppningsvis får jag låna hennes iPhone.

Nu ska jag börja fixa mig till skolan, PUSS. 
Fast eftersom min neccesär MED ALLT MITT SMINK är stulen tillsammans med väskan så kan jag inte direkt sminka mig...




Uppdate

Just so u guys know kommer jag inte kunna uppdatera lika mycket med bilder osv. Min kamera blev stulen igår (hela väskan blev stulen med alla värdesaker osv), så kommer använda mig av mycket webcam bilder osv igen... Wä.... Men ska kanske köpa iPhone snart så troligtvis kommer jag kunna lägga ut fina bilder med den, kanske inte bästa kvaliten men det hade jag inte innan heller för den delen så det blir grymt!

PUSS

Syns imorgon

Det här blir nog sista inlägget för ikväll, ska sova ganska så snart, ska dock bara duscha osv först.
Bloggar imorgon innan skolan, annars bloggar jag ikväll vi får se.
Ha en bra torsdagskväll, är ganska taggad till skolan imorgon. Det går bra nu kompis! Nej men skolan är helt okej nu för tiden faktiskt, umgås med snälla människor och larvar mig osv. Klass 8c fyfan alltså! 

Men nog med emo snacket, ska ta ett låååångt bad för det förtjänar jag. :)


Now you are being paranoid

Dagen har varit riktigt chill! Bara varit hemma och pratat i Skype med Malin, men det är också jätteroligt. 
Skönt att ha lite hemma-dagar ibland. Imorgon ska jag träffa Sofia och gå runt på stan så yeah. Sover nog hos henne efteråt, myspys! Nu ska jag se big brother resten av kvällen, sen ska jag sova. Skola imorgon wä. 

Ha det bäst! Har växlat SM pengarna nu så på lördag ska jag ge dom till min dansskola, kommer bli en väldigt dramatisk stund... Det är inte varje dag man ger bort en tusenlapp bara sådär. Men förhoppningsvis kommer SM vara värd varenda öre. Kommer bli bästa helgen!



En nervös/ful Anastasia innan hon skulle gå upp på danssgolvet... Mobba inte kläderna, jag och Thea bestämde oss för att försöka sticka ut på våran första tävling HAHA. Vi dansar ju par i street så ah.

Skype med Maliiiiin!

Snackar skype med Malin just nu, hon ska kolla på SM och är jätte exalterad, hon gör en skylt och allt så himla söt! Hihi, nu ska jag kolla lite big brother och äta choklad från igår. Awesome!


Touch me

Är hemma nu efter en ganska lång dag i skolan.
Äter lite mellanmål, mamma är och handlar så jag ska vänta på henne sen ska vi åka in till SL's station och fråga efter min väska haha. Annars har jag inte så mycket planer, vi får se vad jag hittar på! Det verkar inte vara särskilt fint väder ute så tror nog inte att jag går ut något. Ska till vällingby en snabbis bara.


Dag 2 - Profilbild på facebook

Har lagt ut bilden tusentals gånger redan, dags att byta?


Dance like no one is watching

Ska sova nu, är så himla trött! Mamma är fortfarande inte hemma så ska lägga mig i hennes säng och myysaa hihi. Saknar henne men hon kommer nog snart. 
Imorgon ska jag nog friträna, vet inte riktigt vad jag gör efter skolan men hittar nog på något roligt med någon kompis eller så! Kanske sätter mig i skolan och försöker komma ikapp... 


Hahahaha


Hahahhahaha sååhääär ful.

Men ah ska äta choklad nu, fett vardagslyx. Dunkar bra musik och är allmänt lyckig. Har ju ganska många anledningar att vara det så det känns bra to be me! Ska se gamla avsnitt av big brother nu, PUSS

Dag 1 - Vilka hemsidor brukar du vara inne på?

1. http://facebook.se/ - Facebook
Standard sidan, går in där så fort datorn sätts på. Heter Anastasia Moziaguine där, puss.

2. http://blogg.se/ - Bloggen
Brukar skriva ett inlägg på bloggen så fort jag får tillgång till datorn.

3. http://bilddagboken.se/ - Bilddagboken
Brukar in där ibland och bara kolla läget, uppdaterar dock sällan. Men mina kompisar är mer aktiva där så det är roligt att se. Jag heter Anastasiamoz där, så det är bara att adda!

4. http://statigr.am/ - Instagram
Som så många vet så har jag ju inte en iPhone så det är på det sättet som jag håller kontakt med omvärlden.. Heter Anastasiamoziaguine där, följ mig!

5. Olika bloggar
sofialevainen.blogg.se
elsawastaken.blogg.se
happyss.blogg.se
elsaboqvist.blogg.se
alexishere.blogg.se
allysandra.blogg.se
bbelva.com
pprettylittleliars.
nattstad.se/erikaholm
werun.se/idawarg
majkenekenberg.blogg.se
claraslife.devote.se
Läser självklart fler men dom tänker jag inte lägga ut av privata skäl.

6. http://youtube.com - Youtube
Brukar alltid gå in på youtube och se om William Spetz eller Simon gold har uppdaterat. 

7. http://bigbrother.se
Brukar kolla in där och se om det hänt något speciellt. 




LÄR KÄNNA MIG

Dag 1 - Vilka hemsidor brukar du vara inne på?
Dag 2 - Profilbild på facebook
Dag 3 - 3 sanningar om dig
Dag 4 - Dina syskon
Dag 5 - Vad du har för mobiltelefon
Dag 6 - Ditt senaste inköp
Dag 7 - Planer i sommar
Dag 8 - Din bakgrundsbild på mobilen
Dag 9 - Den låten du lyssnade du på senast
Dag 10 - Hur du sminkar dig
Dag 11 - Hur många bloggar du har haft
Dag 12 - Någon du saknar
Dag 13 - När du föddes
Dag 14 - Vilken klass du går i
Dag 15 - 1 bild från förra året
Dag 16 - En bild på en plats du har varit på
Dag 17 - En gammal bild på dig
Dag 18 - Bästa kompisarna
Dag 19 - En bild på vad du har på dig just nu
Dag 20 - 5 saker du gör varje dag
Dag 21 - En låt som gör dig glad
Dag 22 - En bild på dig som du inte har tagit själv
Dag 24 - Ditt favorit godis
Dag 25 - Din favorit resa
Dag 26 - Dina favorit skor
Dag 27 - Den nyaste bilden på dig själv
Dag 28 - Hur har den här månaden varit?

Should I?

Kom precis hem från träningen, mamma är ute tillsammans med Talia så jag har FF för hon kommer inte förens runt 12! Det är på sätt och vis skönt men lite ensamt bara.
Ska typ gå ner till affären och köpa lite onsdagsgodis. Vill som sagt inte vara helt forever alone, sedan är jag också hungrig... Och när man får låna mammas kort ska man fan i mig passa på. ;)

Men ska dra nu, sen blir det väl skype med något trevligt folk resten av kvällen. Måste duscha också, stinker...



Vill ha!

Wooho coola tjejer

Vi har precis ätit gorbys till lunch, precis som dom i BB! fett coola vi är som äter samma mat som dom... Okej driver haha. Men vi ska typ börja fixa oss snart! Sen drar vi på stan wie.


Kollar på Disney channel just nu, älskar deras pogram hihi!
Right now, aiiiiit!

Word is out

Åh tycker det är så roligt när man får reda på andra som också dansar disco. Disco dans är inte särskilt poppis i Sverige ännu så det är kul att veta att andra man känner dansar det. Bara att söka på discodans på instagram så kommer det upp en massa saker!

Följ mig på instagram @ anastasiamoziaguine hihi
PUSS

Sjunde himlen

Är hemma hos Sofia nu efter en katastrofal morgon.. Flydde hit imorse pga personliga skäl, och nu har jag ju missat skolan så ja. Men den här förmiddagen spenderas ändå pluggandes tillsammans med henne. I eftermiddag ska vi till stan och sen blir det dans!

Ska fortsätta kolla på sjunde himlen nu PUSS

Appar på datorn...?

Har aldrig riktigt förstått det här med min Mac store som jag har på datorn. Men igår hade jag väldigt tråkigt så jag började snoka runt lite osv, och gissa vad? Jag kan tydligen ha appar på min dator, haha? Låter helt sjukt men det är 100% sant. Tyvärr så kostar dom bra apparna så jag kan typ bara ha standardmapparna som facebook, twitter, osv. Men men, roliga spel kan jag ha också! :D


Sleep tight

Glömt bort tiden totalt! Är riktigt trött, ska gå och lägga mig nu. Glömde bort tiden totalt, har suttit i ca en timme och laddat ner appar till min dator... Hahhahaha, desperat att skaffa iPhone eller vad? Berättar mer om det imorgon, nu måste jag verkligen sova. Imorgon börjar skolan igen och då måste jag kämpa med det fram till sommarlovet, nu jävlar! PUSS bloggar imorgon innan jag drar tror jag, beroende på när jag vaknar... HEJDÅ!



Helvete har typ huvudvärk nu..... wä.

Standard

Hello darlings! Snackar just nu Skype med Malin, standard. Vi är inte så jättesociala men stackarn är bakis så jag tänker inte pressa henne. Har precis öppnat ett paket från några släktingar och det innehöll en massa produkter till huden osv samt pengar! Woooho! 3000 kr vart det. Kanske inte låter så mycket för vissa men för mig är det OTROLIGT mycket pengar... Vet dock inte vad jag ska göra med det. Kanske väljer att betala hela SM resan för pengarna... Eller kanske en framtida dräkt i singel? Eller varför inte bidra pengarna till en iPhone? Tankarna kryllar av idéer, tänker dock vara ansvarsfull och stoppa undan pengarna tills vidare. Ska först se att SM resan KAN bli betald, och att jag KAN få en framtid dräkt och att jag KAN klara mig utan en iPhone. Sen får vi se vad pengarna går till! Pengarna ska dock inte gå på kläder, har redan 500 kr i rikskuponger så det får gå till kläder isåfall!

Vet att det är i Euro men ska till Ex-change imorgon och växla. :]


Vill så gärna ha en iPhone... =(

Nu har Sofia vaknat och vi är hemma hos henne. Hon sitter vid datorn och jag är inne på instagram från hennes mobil! Åh, vill så gärna ha en iPhone, hatar min jävla tegelsten mobil... Synd bara att den ska vara så dyr. :/
Idag får vi se vad vi gör, vi ska båda höra av oss till lite folk och se vem/vilka som vill ses osv. Annars drar vi väl till stan och chillar där. Imorgon börjar skolan igen wä. Kommer kännas konstigt att gå dit, inte varit där på två veckor liksom. Har inte ens haft lov men var sjuk och så hade vi prao förra veckan, haha.

Jag bloggar ikväll när jag kommer hem. PUSS!

Värt att skaffa guldkort...?

Förra året hade jag ju guldkort och då var det riktigt värt. Var där väldigt ofta med mina fina kompisar och hade riktigt roligt. Frågan om det är lite "last year" nu eller om man fortfarande borde skaffa? Känns lite som att alla hade förra året och ingen kommer skaffa det här året?
Vi får se om jag skaffar... Planerar iallafall att dra dit någon dag på lovet. Ska fråga runt lite kompisar om dom ska skaffa.

Men vad tycker ni läsare? Värt/ovärt?


Valborg







Godmorgon! Igår var det Valborg så det kändes ganska ok att missa träningen, och det var just det jag gjorde. Istället mötte jag upp Sofia, vi träffade Zoe, Tess och en massa andra tjejer. Vi chillade med dom ett tag och skulle till en hemmafest, men det blev lite konstigt sen och blablabla. Dom andra skulle någon annanstans men jag och Sofia pallade inte så vi gick på bio istället lite spontant. Vi gick och såg Project X. Fett awesome.
Vi kom hem runt halv 12 och då var jag faktiskt ganska trött så vi chillade vid datorn ett tag sedan gick vi och lade oss. Nu är jag vaken hemma hos Sofia, ska vänta tills hon vaknar sen äter vi väl lite frukost osv.
Få se vad som händer idag, är fett taggad på att träffa någon men vet inte vem bara... Men ah vi får se hittar väl antagligen någon, PUSS!


RSS 2.0