Lär känna mig typ

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 1, samma som jag fortfarande är i. 
Vad tycker du om kärlek? de suugeeeer.
När kramade du någon sist? Igår kväll
Saknar du någon speciell person? haha om jag gör.
Har du svårt för att bli kär? ah, gillat en person bara och det fuckade upp sig totalt ju... fast det typ har börjat ordna sig.
Är du singel? gift med fanny<3
När fick du senast en komplimang? för 10 min sen på sms... det gjorde min dag<3


HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: räknas det som att svimma?! isåfall 1.
Hånglat med nån riktigt ful: Nä
Hånglat med fler än 50 pers: neeej haha
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? nej, är typ inte sån
Gjort något riktigt dumt? ah
Gjort något du verkligen ångrar? mm.
Åkt ambulans? ah
Åkt polisbil? ah, när jag va mindre och inte hittade hem typ.
Gjort nåt olagligt? har väl alla? allt i sverige är fan olagligt.
Fått din mamma att gråta? mm...
Slagit ner någon? nej lol.
Skämts över dina föräldrar? HAHA varje dag
Sagt jag älskar dig och menat det? ja de klart, försöker att inte spilla ordet så mycket som möjlit, fast har hänt att jag gjort de. :/
Tar du droger? nej euuw
Dricker du? nej (MAMMA NU BLEV DU STOLT VA? vet att du läser min blogg.)
Vilka kläder sover du i? naken, haha nej skoja men typ linne och underkläder?
Vad hatar du verkligen? mycket, actually
Varit kär? vet inte riktigt, är fortfarande ung. just nu känns det som JAAA</3 men om några år kanske jag tyckte att det inte va kärlek alls, så ah vet inte
Är du ensam nu? nej
Vill du gifta dig? mm, fast inte för tillfället, men så småningom
Vill du ha barn? kanske, vet inte riktigt


SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? mamma med sin jävla powernap
Såg dig gråta? Sofia
Fick dig att gråta? stress och press
Du delade en dricka med? thea
Du gick på bio med? Sofia & alexandra
Skällde på dig? mamma
Sa någonting till dig och vad var det? "är du redan vaken?" /mamma


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? ojrweofj kanske
Kramat någon? mm, det va mys
Pussat någon? nä
Köpt någonting? ah
Sjungit? jaa, haha
Saknat någon? ja.


JAG HAR:
Digitalkamera? den e knas
Systemkamera? nej.
Telefon på rummet? nej.
Egen dator? ah, MACBOOK AIR TO THE WIN<3
Könssjukdom? herpes, klamydia, aids of all kinds. haha skoja men blev kallad för aidsbarn förut :-( har dock inte de.
Bra kompisar? jAAAAAA<333333333

When it was good




Too much light in those windows, don't wake me up

Hej på er! Ska jag vara ärlig är jag inte alls på humör idag, men ska som sagt skjuta undan det, för det är det jag är bäst på. Hmmm fml. Men eh aa, ska ut och träffa Alex & Magda strax. 

fanjävlahelveteomgjagorkarinteenshatarmittlivhataralltfuckingdödamigbarakommerwainanärsomhelstjagärsåtöntigorkarintemedmigsjälvvarförjaghataralltälskardigsåvadharjaggjortgillatdigsålängenudetäregentligendittfelmenjagklandrarmigsjälvduvarsåunderbarfaständåenidiotmenjagälskardigändåochduvetvemduärduvetdetbarajaglovarduvetfanocksåjagälskardigomgdetvardudududubaraduduFAN

ny blogg

thingswedo.blogg.se

Hälsningar från landet

Hej på eeer! Vet inte riktigt om ni har saknat mig men har faktiskt saknat att blogga. Blogg.se appen funkar fortfarande inte så vitt jag vet... Är på landet iaf med Tilde fast ska faktiskt hem till Stockholm imorgon. Har saknat mina fina vänner samt familj där! Har inte riktigt några planer om vad jag ska göra men på tisdag har jag iaf spikat att träffa Jonteboii. Awesome! Annars får jag väl se vad som händer, beroende på väder osv. Ska typ regna hela nästa vecka så yeah...

Men tänkte bara skriva att livet är bra, puss på er! Bloggar mer i Stockholm sen för där finns datorn. :) 

Annars har sommarlovet varit bra så länge, kommit över en person så det känns riktigt bra. Haha fan vad emo jag kan va asså. Men gillar faktiskt inte någon eller så just nu, känns skönt att bara ha en massa bra kompisar att fokusera på istället. Men nu ska jag gå och flippa på finaste Jonathan via sms HEJDÅ1!111#1"#1223

Come with me home tonight

Har värsta grejen att berätta senare, ni kommer flippaaaa galet!

Hejdå Stokholm!

Hej på er mina läsare!
Det går fortfarande inte att blogga från mobilen (sorry about that) så därför snor jag Tildes dator en stund.
Ja som ni kanske vet eller inte vet beroende på hur nära ni står mig så ska jag och tildeboiii till hennes landställe imorgon, HYPE! Kommer bli fett jävla grymt, bada... Sola... Kolla på snygga killar... Kanske till och med prata med några? Ja ni fattar allt knas som händer när det är fucking Tilde och Anastasia in the house! Tilde har ju redan massa bonde vänner där så dom kan säkert lära mig rida på kor osv, standard grejer där typ...

Annars är livet för jävligt bra, typ. Visst händer lite skit sådär men det har väl alla? Dom senaste dagarna har spenderats i långholmen med bra folk samt hemma (dåligt väder). Men har haft kul iaf för mina bestisar har varit sociala på sms. Tack Lukas & Simon!! 

Sorry för bibeln men har fan saknat att blogga... Älskar er så mycket mina stalkerz. Imorgon runt 1 åker vi iväg på en 4 timmars resa i en lökig bil, najs. Smsa gärna 0767107579 och underhåll mig. :*

I don't want a perfect relationship; I just want someone who wont give up on me

Hej på er! Statistiken har sjunkit men antar att jag inte kan vara förvånad då uppdateringen inte heller är särskilt bra och det inte finns så mycket att läsa om. Men jag skyller på blogg.se appen!

Är hemma just nu och chillar galet. Åker nog till Tilde senare ikväll & så blir det kanske filmkväll med massa hemma hos Lara, men det är fortfarande oklart!

Igår var jag på hemmafest (haha lame) med Simona, Tilde, Helena(?), Leonie, Louise, Lukas, Johannes och flera andra vars namn jag inte kan. Det var väl helt ok men vi stack till långholmen runt 11, fast det var typ inga där. Alla var väl och kollade på fotboll dom jävlarna! Men ah seg kväll igår, kom hem runt 12 till Tilde och sov där. När jag vaknade imorse stack jag på träningen.

Vi hörs, puss!

Lite tråkiga nyheter sådär...

Är hemma hos tilde just nu så det är därför jag kan blogga. Ville bara säga att uppdateringen kommer vara dålig ett tag framöver då det inte går att blogga via mobilen längre, sorligt nog. Men ska försöka blogga så mycket som möjligt via datorn osv, men eftersom jag knappt sitter vid datorn längre kommer det vara svårt.

Eh ja, dom första dagarna av sommaren har spenderats i långholmen och hemma hos Elsa. Igår gjorde vi ingenting alls, men det var ändå skönt med en slapp dag. Just nu fixar jag och Tilde oss inför ikväll, vi ska strax dra ut och träffa Lara, Alexandra, Ida, Leoine och Simona. Kommer bli en bra kväll hihi. Sover iaf hemma ikväll, pallar inte sova hos kompis då jag har dans imorgon! Men ha det bra så länge mina läsare, uppdaterar så fort det fungerar på mobilen igen. Men annars får ni ha en toppen sommar för det tänker jag ha. Puss.

Fall with me

Bli brun, ha kul, festa, snygga killar (helst utan tröja), bada, grilla. En fet jävla svensk sommar ska det bli!

Nu är jag iaf hemma hos Elsa med Alexandra, sov här inatt igen hehe, men ska åka hem nu på morgonen. Puss

Its so cold

Är hemma hos Elsa just nu, väntar på att Alex kommer tillbaka så jag kan hämta mina skor. Men ah ska nog mest vara här idag, igår var en riktigt bra dag men känner att jag måste vila idag. Åker nog hem ikväll och har myskväll med mamma. Vi får se vad jag gör imorgon, träffar nog någon. Men ska vara social nu puss!

Påväg till elsa

Sitter i taxin med Alexandra, Magda och Elsa. Vi är påväg hem till henne och ska sova där. Idag var en toppendag! Skön start på sommarlovet. Ska ha en toppen sommar nu, vi får se vad jag hittar på imorgon.

Hahahaha våra nya vänner

Långholmen

Är på Långholmen just nu, det är ganska lite folk här just nu men kvällen har precis börjat! Känner på mig att detta kommer bli bäst. Ska iallafall sova hos Elsa ikväll med Alexandra. Har lite batteri så bloggar senare. Puss

Tonights gonna be a good night

Godmorgon på er! Idag är det äntligen skolavslutning! Jag har snart fixat klart allting så jag ska åka snabbt till vällingby med mamma och köpa ett sommarlovs kort, sedan beger jag mig av mot Elsa. Känner mig sådär över sminkningen idag... Men ja, vad kan man göra åt saken?

Hejdå Mariaskolan!

Imorgon är det absolut sista gången jag sätter min fot i Mariaskolan... På ett tag.
Haha, det där lät lite fel men ja.

8an har varit riktigt bra i helhet, känner att jag är mycket mer accepterad av min klass (var värre i 7an...) och är nöjd med den. Visst, ibland bråkar man med folk men vadfan folk får faktiskt tåla att man har lite kött på benen. Har iallafall haft sjukt roligt det här året, bildat nya uppfattningar av folk i klassen, både positiva och negativa. Folk jag aldrig hade tänkt att jag skulle kunna tycka om i 7an gillar jag faktiskt nu. Om jag tänker noga så är jag vän med mer eller mindre alla i min klass, sure det finns några få personer man absolut inte står ut med det, men det är väl 3 av 28..? Hur bra är inte det? Förra året hade jag sagt att jag hatade alla utom möjligen Elsa & Elsa, men iår är det andra bullar. Tycker min klass är underbar och längtar över att få lära känna dom på nya sätt och umgås med dom i sen i 9an! Seriöst, tror inte det går en dag utan att jag asgarvar i min skola... Tack så grymt mycket Elsisarna, Alma, Maria, Dione, Jakob, Daniel, Magnus♥, William, Emelie och alla andra i klassen!

Puss! Imorgon träder jag in i skolan med ett léende på läpparna.



Kanske var det tur att jag föll så djupt, för det var du som fick min fallskärm att vecklas ut.







Skolavslutning imorgon!

Är hemma och väntar på att mamma ska komma. Idag ska jag bara vara hemma och fixa inför imorgon, kommer bli grymt! Åker in till Elsa på morgonen och fixar mig där, sen blir det skolavslutning med min kära klass, åker nog till Elsa igen efteråt och taggar inför kvällen.

Är så nöjd med mitt liv just nu, den här tiden har varit den bästa! Och fyihelvete vad kul det ska bli i sommar.

Chill i skansen idag med bästavän





Nu går jag och lägger mig, godnatt.

Godnatt!

Imorgon kommer uppdateringen vara mycket bättre, lovar!
Ska sova nu dock, vi hörs imorgon älsklingar.






... :) Godnatt, puss!

2 dagar kvar!

Hej på er. Förlåt för den riktigt sega uppdateringen!
Har varit på skansen med klassen idag, det var väl kul. Det var många söta killar där så klagar inte.. ;) Slutade även riktigt tidigt, så jag åkte hem en snabbis och åt samt duschade osv. Efteråt gick jag ut i solen, lärde även känna några asschyssta killar! Var med dom en stund, stack på dans, åkte hem och fixade mig lite osv sen stack jag ut till fotbollsplanen och lirade lite boll med dom. Haha, dom måste ha tyckt att jag var efterbliven, kunde knappt passa rakt!

Men åkte iaf till en resturang där mamma var och käkade pizza, och nu kom jag precis hem. Så dagen var allmänt bra! 
Imorgon har jag absolut inga planer, får se vad jag hittar på... Det ska tydligen vara fest någonstans på söder så jag drar nog dit om tjejerna så vill. För övrigt är livet bra. Alla killar har slutat gå i ide och börjat gå ut, så det är riktigt najs när man bor precis brevid en fotbollsplan... ;) Men nu blev inlägget alldeles för långt, hejdå! 


Tåg jäveln...

Är påväg till skolan just nu, ska möta upp Elsa i mariatorget ca halv men tuben går jättelångsamt, Great säger jag bara. Idag ska vi iaf till skansen woho. Vi ska ta massa bilder så kommer nog bli kul även om jag har en ful-dag-idag. Känns segt... Ni vet sånna dagar man bara känner sig allmänt äcklig? Ja en sån...

I might drink more then i should

Hej på er! Är hemma hos Tilde just nu, vi chillar mest. Ska snart börja fixa lite inför imorgon, klassens dag nivet! Ska möta mamma på morgonen iaf och fixa matsäck, sen efter Skansen så möter jag henne igen och köper lite grejer inför sommaren. Har dans efteråt på kvällen också, wie.

You make me feel good

Är påväg till Tilde med humöret på topp. Vi lyckades tjäna ihop över 3000 kr, vilket motsvarar ca 7000 sammanlagt. Det räcker till 2 dräkter, så nu är det bara 5 personer kvar. Nu kör vi tjejer!

Känner Att jag har gjort en bra insatts idag. Nu är jsg påväg till Tilde, ska sova där ikväll. Imorgon är det klassens dag och då ska jag till Skansen med skolan, najs! Livet är bra, åtminstone just nu.

Bara för att jag kan

Säljer i medborgar platsen just nu, najs! Redan tjänat över 1000 kr.

Inget du va ville jag va, ingenting alls

Hej på er! Just nu sitter jag på tunnelbanan påväg för att möta upp tjejerna. Sov hos Tilde igår, standard nivet. Ska typ sova hos henne idag igen. Men ja, då är det loppis som gäller idag då! Kommer därför inte kunna blogga då jag måste vara trevlig mot kunderna, hihi puss.

Nu: film med bästa

Påväg till Tilde....

Kvällen har varit så himla seg! Omg hatar mitt liv. Är iallafall påväg hem till Tilde nu med henne och Hugo. Najs. Imorgon ska jag upp 7, kul. Men dagen kommer vara bra ändå för jag ska spendera den med några fantastiska tjejer.

My Friends are getting higher then the empire state

Är besviken

Är fett besviken på en viss person.. Man tror folk finns där för än men för fan vad man kan ha fel. Orkar dock inte lägga energi på det, gör som du vill, men glöm att du kan komma till mig sen.

Life

Förlåt för den dåliga uppdateringen!
Vaknade upp hemma hos Tilde imorse, åkte direkt till dansen i 2 timmar och sen vidare hem till Johanna. Var där till en timme tillbaka, då jag åkte hem och åt. Nu är jag hemma hos Tilde, vi ska strax dra ut. Uppdateringen suger men det är svårt med två bloggar + livet. :)
Bloggar där, lovar! Ikväll kommer även ett inlägg om gårdagen i detalj, puss.

Statistiken har höjts ytterligare, är så glad!

You are My first choice but my last need

Är hemma hos Tilde nu, vi har sett på film och nu ska vi snart sova. Imorgon har jag dans på morgonen, bloggar mer då för nu ska jag sova Godnatt!

...

Okej livet suger, verkligen.
Har haft den sämsta kvällen NÅGONSIN, satt och grät på en buss... Omg så pinsamt. Orkar fan inte ens, han är en idiot det är vad han är. Killar kan fucking gå och dö behöver inte dom. Visst jag kommer hitta många idioter men någon dag då jävlar konmer det komma någon som behandlar än bra... Håll ut tjejer. Men är iaf glad att Tilde står upp för mig, sån jävla äkta vän.

OMG SÅG PRECIS RODNEY SKA FLIPPA PUSS HEJDÅ

Nu kör vi!

Är hemma hos Tilde med Elsa, Magda och sebbe. Vi håller på och taggar inför ikväll, kommer bli skit awesome! Men just nu känns det sådär. Är lite smådepp över en sak men ska lösa det under kvällen, lovar att ta mycket bilder puss!

Kvällens outfit

Helgens planer

Idag: ut med tjejerna, woho.

Lördag: dans, åka till Johanna, antingen slagga där eller åka hem på kvällen.

Söndag: loppis med bästa tjejerna!

Kommer vara en bra helg med bra kompisar. :)

Övertagg

Längtar så himla mycket till i höst!

Blogg brist...?

Nu när jag fått så många läsare är jag rädd att göra er besvikna! Vet ärligt talat inte alls vad ni vill läsa om, så snälla berätta det. Jag tror knappast ni vill läsa om min vardag iaf då den är ganska tråkig. Så snälla, kommentera och berätta! Dans, min vardag, skolan, mina känslor, min humor..?!

Skulle iaf uppskattas, annars fortsätter jag väl blogga som vanligt. Annars är ni underbara! Puss

Bjuuuuder!!!!!!!!!

Hos tildeboi

Hej på er!
Är hemma hos Tilde och håller på att fixa inför ikväll. Musiken är på högsta nivå och allt känns bra. Snart kommer Magda hit och då ska vi dra ut och fixa lite dricka osv, Själv ska jsg vara nykter haha standard!

Är i skolan

Är i skolan just nu och har teknik. Skit najs! Efter skolan Åker jag till Elsa och fixar oss där, sen blir det fest med bästa. Ska även svara på en kommentar senare puss.

Test

Test

Glad för en gång skull

Känner att mitt liv börjar gå åt rätt riktning för en gång skull i mitt liv.
Kommer ha så himla roligt har jag bestämt. Ska vara i långholmen en stund med alla, sen drar jag och träffar Johannes och dom med Tilde. Najs! Vi har en plan... Kan dock inte avslöja den nu. ;)

Lovar att börja uppdatera skit mycket, älskar er alla mina söta läsare. 
Den här helgen kommer det vara ganska bra uppdatering med mobilen och så, men nu ska jag försöka sova.


Btw funderar på att skapa en ny blogg, den här känns så töntig på något sätt nu.

JÄVLAR VAD HÄNDE?

Okej ska hypa lite nu för jag är inte van med att ha så många läsare... Är fett glad nu! Ska uppdatera massor jag lovar. Känns kul att många gillar min blogg. Uppdateringen kommer bli bättre här jag lovar!

Släng bara in kommentarer om vad ni vill att jag ska blogga.


Hype!

Haha omg..



Svar: Haha du bilden är inte redigerad utan tagen med en bra kamera. Sen visst vi kanske inte är snyggast i världen men vem är du att säga till om det när du inte ens kan stå för vem du är? Aja, omogen är du iaf. Men whatever, haters makes us famous. Så puss.

Lyssna älskling du är allt i min dag

Nu ska jag och Elsa gå och lägga oss, ska sova här ikväll. Vi har inte gjort så mycket idag utan varit ute och fotat med Ida och Magda, under eftermiddagen såg vi också film med Fabian, Robin och Majki.

Ville bara säga att jag inte kommer blogga så mycket här framöver utan i en blogg jag skapat med mina kompisar, den heter aeitea.blogg.se. Så det är bara att kika in :)

Du vet vem du är

Nu ska jag, Elsa och Magda dra ut och fota. Sover nog även hos Elsa ikväll, eller vi får se. Men nu ska jag dra puss

Home

Är hemma hos Elsa just nu med Magda, Fabian, Robin och Majki. Vi kollar skräckis, najs. Ska dock tvinga ut dom nu puss!

Så sliten

Godmorgon! Somnade igår med både smink och kläder på. Najs! Fast nä, känner mig skitsliten nu. Men ah är hos Magda. Kvällen var riktigt najs. Var i Långholmen med massa människor fast det var riktigt segt i början så jag och Elsa stack runt 10 till donken och åt. Sen mötte vi upp ida och Magda men då skulle Elsa dra fast jag följde med dom andra tillbaka. Runt 12 mötte jag även upp dan, Kalle, Robin och Felix. Men sen var det typ bara jag, Magda. Leonie, Fabian, salle, Robin, Benny, Erik b, Erik p, Joakim, Tilde och kollis. Sen tagga alla och då var det bara jag Magda Leonie Fabian salle Robin och Benny.

Idag får vi se vad vi gör, har dans ikväll iallafall.

Vilken kväll!

Är påväg hem till Magda just nu efter en lång jävla natt. Längtar efter att få gå och lägga mig. Imorgon har jag inga som helst planer utom att möjligtvis träffa Elsa och hämta mina saker som hon råkade ta med Sig igår. Men nu ska jag vara social puss!

Långholmen

Woho

Tuben

Är på tuben nu med Elsa, vi ska möts upp dan, Felix och Kalle. Vi har varit i långbron också men det var lite segt.

Nu kör vi!

Ska kämpa för det jag vill ha i livet, så är det!

Rubrik

Nu har jag spanska, skit najs. Efter skolan ska jag till liljeholmen och köpa en tröja, sen ska jag hem till Elsa. Ikväll ska vi till Långholmen, awesome. Puss

Whistle baby

Hej på er! Nu har jag hemma. Efter skolan åkte jag hem och åt mellanmål medan jag hade Johannes i luren. Sedan åkte jag till dansen, fick sällskap av Bea och Natha påväg hem. Väl hemma bytte jag om, satte på mig skorna och gick ut på en promenad medan jag pratade med Johannes i luren om allt mellan himmel och jord. Riktigt skönt var det! Men gick iallafall till Vällingby och köpte lite snacks till ikväll. Filmkväll med mamma!

Dagen har varit helt okej men nu känns det ganska underbart, allt är inte riktigt som det verkar... Ska tänka positivt och förhoppningsvis leder det mig någon vart i framtiden. Imorgon är det fest med Elsa, Elsa, Ida, Alexandra och Tilde. Det är ett par riktigt sköna tjejer måste jag säga! Vi ska kanske till och med skapa en blogg tillsammans, hade varit riktigt kul. Vi har inte kommit på något namn bara... Men det löser sig. Men nu ska jag fixa film, puss

Nya drogen!



Veckans planer

Måndag: skola, hem och byta om sen dans.

Tisdag: skola, vara med vänner i Långholmen

Onsdag: ledig, sova, åka på dans.

Torsdag: skola, ta spruta med Johanna..?

Fredag: hittar väl på något

Lördag: loppis med tjejerna!

Söndag: sova, dans

Påväg till skolan

Är påväg till skolan just nu. Igår var jag på dansskolan hela kvällen, kom hem runt 10... Åkte iaf med sällskap av Julia, natha och Bea. Men det var najs där också, dansa och få vara med vännerna.

Bild från i lördags.. Åka hem halv 1 på natten, kul

Last night

Godmorgon bloggen! Igår var en bra dag, fest hos Elsa woho. Men ah kom hem runt halv 1 och då somnade jag direkt! Fyfan vad trött. Idag skulle jag helst bara vilja sova bort dagen men det är ju ett nej. Ska träffa upp Tilde runt 2 och snacka lite om gårdagen samt äta lunch, sen drar jag till dansskolan och spenderar resten av kvällen där. Awesome! En bra söndag iallafall, imorgon är det skola så ska försöka lägga mig tidigt. Puss!

Lama

Är hemma hos Elsa just nu med Ida, Elsa, Tilde och Magda! Vi chillar galet och inväntar resten. Skit najs, puss!

Slutet på ett nytt kapitel

Hej på er! Har precis kommit till Tilde från dansen. Vi ska börja fixa oss och sen möta upp tjejerna. Ikväll blir det typ repris från igår men känner mig inte riktigt taggad om jag ska vara ärlig haha. Men ska göra det bästa av det hela! Puss

Mina 4 största kärlekar

1. Min familj
2. Sofia
3. Att dansa
4. Mina kompisar och alla som gör mina dagar varje dag, puss på er!

Roligaste kvällen, ärligt!

Har haft så himla grymt, seriöst. Tack Tilde, dan, Elsa, Ida, Elsa, Lukas, Alex, Johannes, Johannes, Magda, Erik och alla andra 40 människor jag inte kan namnet på. Fyfan vad roligt det har varit! Helt ärligt... Omg dör! Imorgon blir det repris som gäller. Men nu ska jag sova för jag har dans på morgonen, puss!

Solarium

Är på solarium med Elsa och ida. Det är skit kallt ute så vi ska chilla här fast sen drar vi nog tillbaka till dom andra. Najs, puss

Right now

Livet går vidare

Är påväg till Globen för att möta Tilde, är så himla kissnödig Omg!! Men vi ska hem till henne och byta om och fixa oss osv, sen sticker vi och möter Elsa och Elsa. Skitkul ska det bli.

Annars då

Även om jag var lite sur i inlägget är livet skitbra just nu. Känner hur mina vänner är underbara, hur roligt jag ska ha ikväll, dansen, skolan allt!

 

Jag ser mig omkring

Hej på er! Är hemma hos Tilde just nu och ska snart dra till skolan. Har teknik redovisning som första lektion så jag är lite nervös... Men det går bra hoppas jag. Men ja, har inte mycket att säga. Efter skolan ska jag hem och byta om osv sen hem till Tilde, vi ska fixa oss sen dra på feeeeest! Ska bli skitkul.

Men vi ses puss!

RSS 2.0