Nu JÄVLAR!

Har märkt att jag bryr mig alldeles för mycket om vad andra tycker.
Jag kan t.ex. ta bort bilder/statusar från facebook för att man känner att man fått för lite likes eller för att det helt enkelt är 'pinsamt'. Men egentligen, vem fan bryr sig? Man lever bara en gång, så ska bara försöka göra det bästa av det hela. Så från och med nu, NO MORE CAREING!

Ska leva livet fullt ut till 100% hela tiden och när jag blir gammal kommer jag se tillbaka och vara fucking stolt över mig själv. Thats the spirit, puss på er alla!

Kaos i orten

Sho bre. Vad händer jao? Peace bre.
Sitter och snackar skype med Malin och Adam. Dom håller på och gamear, haha geeks. Själv sitter jag och kollar på Big brother live, internet shoppar och pluggar. Tre saker samtidigt, fett skillz. ;)

Var som sagt på bio idag med Emelie. Sjuk sevärd film. Den var riktigt bra fast egentligen ganska kort och meningslös, men bra haha. :) Huvudrollen i filmen är ju även Peeta i hungerspelen, najs!

En sak som var riktigt lyckat var dom snygga 3D glasögonen man fick med sig hem. Here are some pics.

Can't help that I am attracted to danger.

Hej på er.
Har fixat mig lite smått sådär och nu ska jag börja välja ut kläder innan jag möter upp Emelie. 
Vi ska se Journey to the mysterous island, den verkar jättebra sen är det ju ännu bättre att den går i 3D! Kommer bli grymt!

Vet inte vad vi ska göra efter bion, vi kommer vara hemma hos Emelie ett tag iallafall och sen ikväll blir det nog skype med Jonathan hihi.
Ha en bra dag allihopa, I know I will. ;)

Bloggar mer ikväll, puss.



Dirty dancer

Alla med negativa kommentarer kan hålla käften.

Crazy inlove

Tjena brudar.
Sitter framför datorn och lyssnar på musik samt taggar inför imorgon. Ska på bio med Emelie och det kommer bli grymt kul! 

Dagen har varit jävligt bra. Har varit hemma hos Tilde och umgåtts, haha, vi gjorde en aaaspinsam video som jag kanske lägger upp i framtiden... Vi får se! Efteråt drog jag iallafall hem och snacka skype med Jonathan, min bästisch. Vi hade grymt kul och jag asgarvade som fan, haha så jävla skön kille. Vi får se vad vi hittar på när vi ses.

Vet inte direkt vad jag ska blogga om. Är bara så himla lycklig just nu! Bloggar mer sen, PUSS.



Pink

Nu drar jag hem till Tilde. Vet inte vad vi hittar på direkt men vi planerar att göra Stockholm osäkert (standard). ;)
Ha en bra dag, läsare. Så hörs vi ikväll! 



Me right now.

Älska låten

För övrigt är livet helt ok

Hej, nu har jag vaknat fast är fortfarande jättetrött. Funderar på att somna om.
Skulle ju gått på bio idag med Emelie men det blev inte av, men vi ska gå imorgon och vi har bokat osv så nu är det klart. Great! Idag vet jag dock inte vad jag ska göra. Orkar inte dega hemma så ska börja fixa mig nu sedan ringer jag väl runt lite folk och frågar om dom vill ses. Skulle ju egentligen haft träning imorgon också men det skippar jag, haha. Ändå inte så många där på lovet så.



Jag för jävligt lång tid sen. SAKNAR HÅRET, hatar mitt hår atm.

If lying was a crime, we would all be in jail.

Missa inte kvällens avsnitt av Pretty Little Liars.
Det är synd att den går 2 på natten så jag måste vänta tills imorgon, men rekommenderar till er andra att sitta uppe och vänta. Det är ju bara två veckor kvar tills A-day, tagga! Ska snacka ihop med Magda om hon vill se det avsnittet tillsammans med mig, men ja.

Alla vill till himmelen men ingen vill dö

Tjatja.
Dagen har rullat på. Nu sitter jag hemma hos mig och smsar med Emelie, vi håller på och bestämmer vilken film vi ska se på bio imorgon. Några förslag från er läsare? :)

Har inte sådär jättemycket att berätta. Jag ska träffa Emelie imorgon runt 1-2 sisådär och kommer nog hem senare på kvällen så det kommer bli väldigt minimal bloggning. Men det får ni leva med, bloggar ju för min egna och inte för eran skull. 

Haha, vad söt man kan vara då. 


Tagga fyspass...

KÖTT KÖTT KÖTT KÖTT KÖTT KÖTT KÖTT KÖTT KÖTT KÖTT KÖTT KÖTT KÖTT KÖTT KÖTT KÖTT KÖTT

Åh helvete vad jag älskar att dansa. Ibland är det den enda anledningen till att jag ens orkar fortsätta med allt. Dansen ger mig en sådan styrka som ingen/inget annan/annat klarar av att ge mig. 
Alla är så himla underbara, som en liten familj. Vet att jag alltid kan räkna med er.

Längtar till sommaren 2012

Året 2011 var det bästa året i mitt liv, men samtidigt det värsta. Hände så mycket det året, hoppas att 2012 blir ännu bättre fan! Sommaren 2011 var dock oslagbar, hade så himla roligt och skrattade så sjukt mycket. 

Lite pics sisådär, SOMMAREN 2012 KOMMER ÄGA SÖNDER!!
Alla bilder är tagna i sommaren ok.




Det där var ju bara EN BRÅKDEL av alla bilder som togs, men jag orkar inte lägga till fler haha.
Bjuder på typ alla bilder, haha. Tänk på att det även var typ ett år sedan, så man har ju ändrats en del... Och blivit lite snyggare hoppas jag.
Skulle egentligen ha gjort det här i början av 2012 men tänkte vänta lite eftersom att alla bilde låg på Sofias data haha. :)

Nu sitter jag iallafall i Sofias soffa. Dansen börjar ganska snart så jag ska börja fixa mig, byta om osv sen ska jag dra till den. Puss!

Taggish

tog bort

I mina ögon har du inte längre någon makt

Ibland känns det som att jag lever i barndomen.
Väntar på att folk jag kanske inte har kontakt med längre ska komma tillbaka. Men sanningen är den att dom inte gör det. Vilket kan göra en jävligt depp.

Herre vad jag längtar till gymnasiet. 1,5 år kvar! Är grymt taggad och jag tror faktiskt det kommer bli riktigt bra. En ny, fresch start liksom. Sen är jag ändå ganska så pratsam så min framtid ligger i goda händer. ;) Kommer bli så himla kul! Träffa nya människor och få nya erfarenheter. Fast tänker inte bryta kontakten med vännerna jag har nu, folk säger ju att man gör det men ska försöka att inte göra det. :(


Du och jag under täcket baby



Createdbyanastasia

Shoo katter! Haha driver, men hej.
Idag har varit en awesome dag, var med söta Tilde och Lollo. Vi typ hängde runt hemma hos Tilde osvosv. Orkar inte berätta massa detaljer haha.

Sitter just nu och bestämmer vad jag ska göra under lovet. Snackar runt lite med vilka som vill ses osv. This is what I have so far:

Söndag så ska jag hem till Sofia och hämta lite grejer, sedan blir det dans som gäller och på kvällen ska jag hem och mysa med Viktoria hihi.

På måndag så har jag dels träning, sedan ska jag även fråga Emelie om hon vill ses, vi håller på med en hemlig grej som måste fixas nu på lovet, så why not on monday liksom? ;)

Tisdag kommer bli awesome känner jag, ska träffa Frida och Caroline. Det blev ju inte av idag men det kommer säkert bli najs då, haha.

Onsdag så har jag träning, sedan vet jag ärligt talat inte vad jag ska göra... Träffa Mami kanske?
Torsdag ska jag försöka flika in en privatlektion, sen träffa Christoffer och Micke.

Aaa orkar inte skriva mer men hejdå!! Bloggar mer senare.

Dolt nummer?

Måste säga att jag hatar när folk ringer med dolt eller när ett okänt nummer ringer.
Jag blir jäääätterädd, är jag den enda som blir det? 99,9% av fallen svarar jag inte ens, så rädd blir jag haha.

Så om du vill få tag i mig, RING INTE MED DOLT ELLER OKÄNT NUMMER. Då svarar jag inte. ;)

Hatar att prata i telefon överhuvudtaget, är oftast ganska tyst i telefon för det är pinsamt, känns lite som att man pratar med sig själv... Skype är mycket bättre, för då kan man ju sitta i flera timmar osv haha.

I don't give a shit.

Goodmorning darlings.
Sitter hemma hos Sofia just nu, fast vi ska strax dra, hon ska träffa Zoe och jag ska träffa Caroline, Frida, Tilde och hennes kompis Lollo typ? Är inte säker alls just nu eftersom vi inte har bestämt sådär jättemycket haha.

Men ska försöka få tag i Caroline nu och bestämma tid och plats osv. 
Ha en jättebra lördag allesammans! Första dagen på lovet ju. ;)

Jag bloggar mer när jag kommer hem.


Big brother

Vilka ska se på big brother ikväll?
Bästa pogrammet ju!
Själv har man laddat med en cola, en maaaassa godis och bästavännen brevid sig.
Nu är det bara att tagga och ha något att underhålla sig med de 50 minuterna innan det börjar.

Blir tydligen ingen träning imorgon på morgonen så jag får sovmorgon, wiho.
Vi får se vad vi hittar på istället.

Nu ska jag vara social puss.

Dancing into danger

Sitter just nu hemma hos bästavännen. Vi kollar på Top Model och har det allmänt bra.
Vet inte direkt vad som händer idag, vi ska nog bara ta det lugnt och njuta att det äntligen är sportlov.
Imorgon har jag även träning och efter det ska jag träffa Caroline och Frida.

Tänker göra det här sportlovet till det allra bästa. Tänker fan heller slösa bort en enda dag, hihi.
Ha ett bra sportlov nu läsare!
Jag bloggar mer så fort det finns något att blogga om.

10 Saker du kanske inte visste om mig.

* Jag kan vara väldigt avvaktande när det gäller att träffa nya människor, fast för det mesta är jag ganska pratsam.

* Jag hatar att överdriva mina känslor, t.ex. säga smeknamn som älskling till en person man träffade för 5 min sedan. Säger bara sånt till sånna som veeerkligen betyder.

* Jag brukar gå in i "emo-perioder" någon gång om året då jag bara stänger in mig på mitt rum, lyssnar på musik och slutar gå till skolan. 

* Jag känner en grymt stor saknad av barndomen. Livet var så himla mycket lättare när man var yngre.

* Jag älskar att dansa. Jag dansar 4 gånger i veckan och är helt beroende. Ibland är dansen den enda anledningen till att jag orkar stiga upp på morgonen.

* Det händer väldigt mycket i mitt liv just nu som mina närmaste vänner vet om, och jag är så himla tacksam för allt stöd.

* Sofia, min allra bästavän, är ljuset i mitt liv. Finns inte något jag inte skulle kunna säga till henne. Känt henne i 7-8 år och jag vet att hon ALDRIG kommer att svika mig. Hon vet om alla mina brister och fel.

* Jag läser bara en "kändis" blogg. Ida Warg. Hon äger.

* Jag älskar serier. Tycker det är underbart att glida in i andras liv för några minuter och bara njuta. De serier jag följer just nu är Big brother (vet inte om man direkt kan kalla det serie), Pretty Little Liars, Gossip Girl, The Secret Circle, Tunnelbanan osvosv.

* Kom precis på att bilden nedanför ser konstig ut. Orkar dock inte ta bort den. Puss.

Missing the past

Bara jag som saknar barndomen? Inga bekymmer, inget att behöva oroa sig för...

Hej sötnosar!
Kom hem för ett antal timmar sedan, hade halvdag i skolan så det var rätt najs. ;) 
Tänker inte slösa bort den här dagen, så hiiimla skönt ute. Man känner verkligen att våren är påväg, får värsta sommar känslan! Saknar även sommaren sjukt mycket. Sommaren 2011 var så jäkla bra, så 2012 har hööga förväntningar. ;)

Ska nog ta en snabb dusch så jag blir lite fresch, sedan ska jag byta om osv och sen drar jag nog och fritränar. Känner hur mina muskler har ett sug av att kötta. Ska höra med Thea om hon tänker dra dit.

Nu ska jag se ett avsnitt av GG innan jag gör allt ovan, ha en underbar torsdag alla!
Jag tänker äntligen ta tag i bloggen också, så jag kommer börja uppdatera bra osv.

Kram!


I miss you when I think about how much you have changed

Hej bloggisch.
Sitter hemma hos bästisen just nu och pluggar NO, gaaaah!
Vi drack smoothie för ett tag sedan också nomnomnom.
Efter skolan idag mötte jag upp Brenda och Sofia i telefonplan, vi tog bussen till Brendas skola och jag typ ville träffa Jonte men han var sjuk, fuck life. :( Men vi tog en massa bilder och skrattade mycket så det blev lyckat iallafall. Sedan åkte vi till dansen och köttade sönder. WOOPPWOPPPPPP. Men aa nu sitter jag iallafall här.
Imorgon ska jag leta efter prao osv. Puss på er, nu måste jag fortsätta plugga för imorgon har jag läxförhör! Tagg eller inte haha.

People change

My got to do list:
[] Göra biologi läxan.
[] Göra labbrapporten (?!?!)
[] Privatlektion (boka tid på onsdag)
[] Köpa kläder inför tävling
[] FRITRÄNA, fixa koregrafin
[] Fixa mer till SO argument
[] Fixa PRAO

Var tvungen att skriva upp det så jag inte kommer glömma. Gud, så mycket att göra, så lite tid... Det här inlägget kommer ingen av er läsare förstå men jag skriver det ändå.

Imorgon: 
Friträna, fixa koregrafin, träffa mamsen (pengar för privatlektionen?), slipa so argument och biologi.

Onsdag: 
Träning, boka tid för privatlektion (prata med Johanna och Sofia om tid), slipa biologi, eventuellt so...

Torsdag: 
Fixa PRAO!!!!! Träffa mamma, köpa kläder inför tävling. 

Hatar när man har saker att göra och lite tid. Gah, men nu har jag iallafall skrivit upp allt som måste göras dom här dagarna så får vi hoppas att jag inte skiter i det som jag förmodligen kommer göra.

Kan även passa på att skriva att jag har haft träning idag och nu har jag extremt ont i armarna. Ska ta en dusch snart och sedan se någon film eller något. Är sjuuukt trött så vill helst bara sova nu... Men men men.
Har även fått värsta tagget för att ta tag i skolan. Inte varit sådär jätte intresserad dom senaste veckorna men det ska ändras. Det är ju trots allt framtiden som kommer före allting annat. Ska försöka plugga minst en timme om dagen.

Men nu ska jag dra och duscha, puss på er!

Tagga

Ska dra till dansen nu, 2 timmars kött here we come.
Vi får se vad jag gör efteråt, men jaa.. Puss blog you later.

Ska även försöka blogga bättre haha.

Lalala

Hej, nu har jag precis skickat iväg no uppsatsen till min no lärare och ska snart gå och lägga mig. 
Idag har jag inte gjort mycket alls. Jag tog mig själv en sovmorgon och kollade prao platser osv. Åkte till skolan sista lektionen och var där typ 20 minuter sen slutade vi... Onödigt! Efter skolan stannade jag kvar en stund med Maria, Jennifer, Olivia och Emelie. Efter det så stack jag och träffade mamma, vi åt lunch och bara umgicks. Lite smått mor och dotter time. Sedan ringde Sofia så jag åkte och träffa henne, vi åkte hem till henne, var där en stund osv sen stack vi till dansen där vi träffade alla. Olivia var där också så det var lite speciellt. ;) Sorry olivia var tvungen haha. 

Imorgon ska jag kolla prao efter skolan sen kanske jag träffar Christoffer med någon, vi får se helt enkelt.

Åh älskar mitt liv ibland. Nu ska jag snart sova så jag är pigg till imorgon, EN NY DAG TRALALA.
I helgen taggar jag träning och lite sånt. Vet inte direkt vad jag ska göra i helgen, men ska nog träffa nåra osv. We'll see helt enkelt. Måste träffa Erik snart också och snacka om the-thing. Haha. Aja hejdå. Puss.

Varför är livet så orättvist?

Why do I want you, now that I can't have you?

Why do I want you

Tjäääna.
Just nu snackar jag skype med Elsa, Elsa, Alexandra och Tilde. Vi sitter och pluggar men det går ju sådär...
Idag har jag gjort absolut ingenting alls! Efter skolan gick jag direkt hem och satte mig vid datorn, har en uppgift jag måste lämna in till på torsdag och jag har knappt börjat! Och imorgon har jag ju träning så kommer knappt ha tid att plugga. Gah, fml.
Ska iallafall plugga sönder nu, så bloggar jag lite senare ikväll. Puss.

Lite saker som måste göras i veckan: Kolla upp PRAO, göra klart NO uppsatsen, träffa Christoffer, KÖTTA SÖNDER TRÄNINGEN!! Puss

Why do I want you

Tjäääna.
Just nu snackar jag skype med Elsa, Elsa, Alexandra och Tilde. Vi sitter och pluggar men det går ju sådär...
Idag har jag gjort absolut ingenting alls! Efter skolan gick jag direkt hem och satte mig vid datorn, har en uppgift jag måste lämna in till på torsdag och jag har knappt börjat! Och imorgon har jag ju träning så kommer knappt ha tid att plugga. Gah, fml.
Ska iallafall plugga sönder nu, så bloggar jag lite senare ikväll. Puss.

Lite saker som måste göras i veckan: Kolla upp PRAO, göra klart NO uppsatsen, träffa Christoffer, KÖTTA SÖNDER TRÄNINGEN!! Puss

Falling down

Sitter hemma hos Sofia just nu, kaos i orten haha.
Vi typ gör inte så mycket, försöker plugga men det går inte sådär jättebra.
Träningen idag gick perfect som vanligt, alltid så häärligt att träna! ;)
Man känner sig så lycklig efteråt hihi.

Imorgon måste jag hem direkt efter skolan och PLUGGA PLUGGA PLUGGA.
Har ju som sagt värsta uppsatsen till på torsdag och det går riktigt segt måste jag säga. Men imorgon tänker jag kötta! Måste även göra engelska läxan osvosv. Gah så mycket plugg får damp, men måste verkligen förbättra mig när det gäller skolan.

På onsdag väntar mig bara träning, träning, träning. Awesome!
Ska iallafall fortsätta plugga nu, vi hörs!

Fett grym jag är

Min klass har åkt till romme, ska dock inte med så jag bestämde mig för att åka hem till Sofia 8a på morgonen hehe. Hoppas som fan att skolan inte ringer och säger att jag inte är där, hihihiihih. 
Sitter iaf just nu hemma hos Sofia och chillar galet. Idag ska vi nog bara dega hemma (sofia är inte heller i skolan!!!) och runt halv 5 sisådär drar vi till daaansen och träffar alla och köttar.

Igår kväll var AWESOME. Både Oskar, Josefine & Veronica (oskars flickvän som är grymt snäll!) var hos oss så vi hade värsta fekke. Fast nä, men det var faktiskt roligt haha. Älskar att lära känna nya människor! Men vi typ hade det awesome. Viktoria kom också (Jonnys storasyster) och vi typ satt bara och chilledilla lite osv. 
Sen gick vi och la oss osv, på morgonen gick alla till skolan och blablabla. 

Fick även lära känna massa ny musik, awesome. Josefine har värsta coola spellistan så aa.

Men nu ska jag snart väcka Sofia och kanske äta lite lunch.

Bloggar mer när jag har något att blogga om. Förlåt att min blogg är helt sämst just nu men ska försöka bättra mig. :( Orkar bara inte blogga osv just nu haha, men ska göra det i framtiden lovar!

Emotext

Varför ska allting gå fel? Jag är verkligen dålig. Det går inte bra i skolan, kan räkna med minst 5 F... Hur jag än försöker går inget rätt. Alla tror jag är dummare än vad jag är, fattar knappt nåt och lärarna är cpppp..

Familjen är förstörd åh, saknar P.
Ingen förstår hur mycket jag verkligen saknar honom, jag döljer känslorna men det bara väller upp inom mig. Allt går fel. Träffar knappt M, har inge P & bråkar med B:orna. Alla tror det är mitt fel att det blev så, ville bara ha en förändring...

Ingen av vännerna vet hur det ligger till... Men vilka vänner finns egentligen där när man behöver dom åh. Dom som vet hur det är verkar inte bry siiiiggggg. Stora problem känns så små jämfört med vad som händer i livet just nu.
Vill bara ha någon man älskar på riktigt.. Känns som att jag skulle kunna leva utan varenda människa i världen just nu. Jag backar undan från dom jag älskar. Gah..

Måste hitta en partneeer, fast jag suger juuuu... hejdå.
/die . fpeåfpewåpfeåpfeåwpfpewåpfåewpfåewpåfepwåfpåepfårpfåpråpfrfåepråfpreåpfeåpfåpefåpeåpfåpråfpeååpfåepfåepfeåpfåepf

I only miss you when I am breathing

Hej på er!
Dålig uppdatering den här helgen, jag vet. Men kan försöka sammansatta lite vad jag gjort.

I fredags slaggade jag hos Emmeli och Johanna, det var grymt kul! 
På lördagen så åkte vi till eskilstuna där tävlingen låg, O JAG MÅSTE BARA SÄGA ATT ALLA VAR JÄÄÄÄTTEDUKTIGA! Clara och Sofia kammade hem en andra plats, så jäkla najs! 

Efter tävlingen åkte vi hem runt 7-8 typ, vi stannade snabbt och åt på nån asian sak haha, asgod mat! Mumsfillibabba okok. Sedan när jag kom hem kom Josefine, Veronica och Oskar så jag chillade med dom, haha askön lördag.

Nu sitter jag här, vaknade ganska nydligen och skulle egentligen ha träffat Carro men det sket sig eftersom jag tydligen har dans om 2 timmar typ, eller jag vet inte riktigt eftersom vissa säger att vi har och andra inte. Ska nog ha en ta-hand-om-mig-dag idag och bara ha det awesome, duscha, måla naglarna osvosv så man känner sig fresch imorgon. Vet inte direkt vad jag ska göra imorgon eftersom att hela klassen ska till romme och då pallar man ju inte gå till skolan 2 timmar o ba hej... Så vi får se vad jag gör, men jag hittar väl antagligen på något. Sen har jag ju dans senare på kvällen så ja.

Ska dra och duscha nu puss.

Everybody say weho

Hej bloggen.
Inte bloggat på ett tag, jag vet.
Varit med kompisar och levt livet.
Men tänkte blogga lite snabbt.

Sitter och snackar skype med Elsa B. Varit med henne idag + Elsa, Erik & Shando. Awzöööm! 
Orkar inte berätta vad vi gjorde osv men det var chill.

Imorgon ska jag sova hos Emmeli och Johanna, FETT MED KUL! Kommer bli fett roligt. Fast på lördag ska vi vakna jättetidigt, gah. Tävling vetni. Ska bli kul hihi.

Men nu ska jag vara social mot Elsa b, puss.

ma place

Är med Carro hemma hos mig just nu.
Vi har det allmänt najs & äter gottgottttt osvosvosv.
Vi är liiiite osociala just nu men snart ska vi se film och ha gossip talk osv.

Hon sover här ikväll så aa. Imorgon är det skola, wä. 
okOEKOPFKEWOFKK.
Hejdå.
puSS.
Vi har ff.
Woop.
Hejdå puss.

3 månader

Haft bloggen i 3 månader nu utan att byta, woopwoop stolt tjej.
Kommer uppdatera mer när jag är på blogghumör, har en tid just nu då jag helt enkelt inte har tid/orkar, hehe.

Men hoppas ni klarar er sålänge, puss
RSS 2.0