Follow me

Juste, jag har äntligen skapat ett fint konto på Instagram.
Jag har ju som sagt ingen IPhone, men jag fick låna Elsas mobil för att göra ett konto. 
Så nu har jag ett! Känns underbart. Planerar ju att skaffa en Iphone så det gör bara att suget blir värre, men aja.

Planerar inte att blogga särskilt mycket framöver så här kan ni få tag på mig från andra ställen, om ni känner för att skicka kärleksbrev, hatbrev, eller bara känner för att lätta på hjärtat:

Anastasia Moziaguine @ fb

Anastasiamoziaguine @ instagram

Theoriginalname @ bdb

partymaffia @ twitter

Puss!

Instagram

Förlåt för den dåliga uppdateringen!
Igår sov jag hos Sofia efter att ha kollat på lite praoplatser till henne. Vi hittade tillslut ett och åkte hem, sen hängde vi där. Standard. 
Idag åkte jag in till Tcentralen med Jennifer och Ellen P och kollade på födelsedagspresenter. Vet inte direkt varför jag följde med, med tanke på att jag inte ens skulle dit. Men aja, det var roligt ändå. Vi blev även jagade av Jesus-Tanten, hahahaha det var så himla roligt. Orkar inte, sitter typ och skrattar just nu.

Nu ska jag se ett avsnitt av big brother sen ska jag nog sätta på en film med mamma. Min dator har fortfarande inget internet så börjar bli lite smått rastlös... Mamma åkte och köpte modem idag men det funkade ändå inte. Suck.




Soulmates

Godmorgon på er!
Idag är det torsdag och det betyder plugg-dag. Herregud vad veckorna går fort. Fast det är iofs bra, för det betyder att det snart är sommarlov! Sommaren 2012 kommer bli grym!

Efter skolan träffar jag på Sofia och hjälper henne med prao. Inte sådär jättespeciellt med det, men ska bli kul ändå wie. Idag har jag bestämt att vara jätteduktig i skolan. Sitta tyst osvosv. 

Måste verkligen vara seriös igen i skolan... Men det är så svårt. Förra terminen hade jag jättemycket flyt, satt tyst, gjorde alla läxor, pluggade konstant. Nu har man liksom tappat suget. Hoppas det kommer tillbaka snart iallafall. Åh, ångest. Aja. Nu ska jag fortsätta fixa mig samt äta lite, eller ja försöka äta lite.

Lycklig

Är jättejättejätteglad just nu.
Nu är det bestämt. Jag, Sofia, Johanna, Clara, Alexandra, Fanny och Andrea ska bilda grupp. Är så sjukt peppad, kommer bli så himla roligt. Bara själva känslan av att vara "ett lag" gör mig hypad. Woohoo!
Nu får vi hålla tummarna att allt går bra på tävlingarna osv.

En sak som är najs är att vi alla dansar ungefär på samma sätt, vi är alla 96-97 förutom Clara då, men hon är riktigt mogen för sin ålder (99a är hon), och vi är ungefär lika långa och alltså ja. Det känns att det kommer se bra ut, helt enkelt. 

Nu ska jag gå och fortsätta vara glad. Puss!

I liked you better before

Hej på er! Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag ska försöka bättra mig. Jag lovar. Not.
Iallafall. Dagen har gått bra. I skolan så redovisade vi våra filmer som vi har hållt på med i några veckor. Tycker att min grupp gjorde en rätt hyfsat bra film, förutom en pinsam scen jag var med i. Haha, alla i klassen skrattade när den kom fram så det kändes väl sådär... Killarnas film var dock skitkul, skrattade ihjäl mig.

Efter skolan var jag med Elsa. Vi mötte upp Alexandra och gick till BK, sedan träffade vi 3 killar, Lack, en gul kille och en till. Kommer verkligen inte ihåg namnet på dom. Vi typ hängde runt lite, det var helt okej men lite segt...
Efter så åkte vi hem till Elsa och sedan gick jag till dansen. Vi övade på attityd och utstrålning, love it!
Älskar när vi tränar på det, så himla kul. Tycker om det mest och teknik, fast jag suger på teknik... Koregrafi är också kul men ja ni fattar.

Changes

Sitter brevid mamma med datorn i knät. Vi ska se på film nu.
Har inte så mycket att berätta. Förlåt för att jag inte har bloggat, men nu är jag tillbaka.
Idag var vi på naturiska muséet med klassen. Det var väl roligt. Imorgon har jag dans, wiho.
Finns inte särskilt mycket att blogga om med tanke på att det inte händer så mycket i livet just nu.
På torsdag ska jag träffa Jonathan...

Aja, nu ska jag se på film. Godnatt!




Jag i 6an... Fyfan vad man har förändrats alltså. Mentalt efterbliven eller vadå?
Fast kan inte direkt säga att jag är särskilt mycket bättre nu heller.
Antar att jag är ganska stolt över mig trots allt. Jag är mig själv i alla lägen och bryr mig inte ett skit om vad andra tycker. Kan vara huuur pinsam, fjantig, töntig, en looser osvosv som helst men jag är mig själv och det är det som räknas. Kommer kunna se tillbaka i livet och vara stolt över mig. För jag lever i nuet och försöker ta vara på varenda sekund. 

Nog med poet snack... Hejdå!

Hungerspelen

Nu är jag hemma ifrån att ha varit på bio med Jennifer. Vi såg premiären av Hungerspelen och den var jättebra.
Tänker inte vara kräsen nu, filmen var verkligen OTROLIGT bra men boken var självklart bättre.
Men så är det alltid, om man tänker efter. Så tycker iallafall jag.

Nu ska jag se ett avsnitt av Big Brother sedan ska jag gå och lägga mig. Det är det enda jag hinner göra idag.
Imorgon är det sovmorgon och dagen börjar med en lektion av Teknik. 
Det här blir nog mitt sista inlägg med tanke på att jag ska vara borta hela helgen... Kommer bli jobbigt utan er mina vänner, men vi ses på söndag kväll! Tjarå.



Dagens humör: Toppen.

Dagens höjdpunkt: Hungerspelen. Lätt.

Dagens-att-göra: Se ett avsnitt av big brother. Sova.

Dagens bekymmer: SVENSKA REDOVISNING.

Dagens låt: Awesome - Spoose

Dagen: Faktiskt helt ok. Är nöjd. Även om det var lite segt imorse. 

Nu kan jag sova med ett belåtet léende på läpparna. Godnatt.

Dagens outfit



Svart linne - Gina tricot 99:- l Vitt linne - Cubus 49:- l Jeans - Cubus 299:- l Halsband - Ginatricot 49:- l

Ha en bra dag. Nu ska jag ringa Maria. Puss!

I love you like a lovesong baby



Vet att bilden inte var särskilt fin. Alls. Men ni får nöja er med den.

Känns skönt med lite sovmorgon for a change. Ska snart ringa Maria och om typ en halvtimme ska jag åka mot Liljeholmen där vi ska ses. Kommer bli en awesome dag. Ska bli kul att få se filmen också. 
Har inte så mycket att berätta. Efter skolan blir det HUNGERSPELEN med Jennifer. Wehåå!
Och imorgon direkt efter skolan ska jag åka till ett ställe... Berättar mer när jag kommer tillbaka. Har redan packat väskan och är jättetaggad. Kommer dock inte ha internet så kommer tillbaka på söndag.

Fast det är imorgon det. Idag kommer uppdateringen vara ganska bra tror jag.
Nu måste jag sätta på mig lite kläder osv.

Att gå utan smink

Fördelar
Min slipper sitta och smörja av det varje kväll, gah hatar det. 
Man sliter inte på ögonfransarna eller förstör huden (beroende på vad för smink man använder).
Man kan känna sig lite mer naturlig, ibland när jag smetar på smink kan jag känna mig så äcklig. Som att jag har en smet i ansiktet...
Förr eller senare kanske till och med huden blir bättre!

Nackdelar
Man kan säga sig ganska ofräsh när ALLA tjejer går runt med smink utom en själv.
Man kanske inte är fin utan smink... ojrfoijoficjeoifjeocfjoejf.

Eh ja. Vet inte direkt meningen med det här inlägget. Som många kanske har märkt har jag varierat lite med smink. Vissa dagar kanske jag har mascara, ögonbrynspenna och foundation/puder, medans andra går jag helt osminkad osv. Håller på och "exprimenterar" vad som passar mig bäst. På sista tiden har jag gått runt med bara ögonbrynspenna & lite eyeliner (som jag sedan varit tvungen att ta bort för den smetar av sig). 
Det är en jävligt stor skillnad från hur jag brukade sminka mig...
Men det blir ju så att tillslut orkar man inte att dag ut och dag in förstöra sig själv.
Och har fått ganska mycket självförtroende på sista tiden. Jag säger INTE att jag är snyggast i världen och blablabla, utan det jag menar är att jag klarar av att gå utan smink och bara inte bry mig om vad folk tycker.

Hmm. Tycker det är synd att alla går efter utséendet this days.
Aja. Idag ska jag iallafall sminka mig med ögonbryns penna och foundation (FÅTT EN FINNE PÅ HAKAN SOM INTE GÅR BORT). Ah, in case you want to know typ.


I try to tell ya

Härlig vårkänsla man fick idag!
Efter skolan kände jag mig riktigt glad, så jag och Jennifer åkte in till Liljeholmen och kollade på kläder. Blev en milkshake från Mcdonalds på det, och det smakade underbart! Efteråt gick jag iallafall till dansen där vi hade teknik. Sedan åkte jag hem.

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Jag vet att klockan knappt är 10 men jag är så himla trött! Helt sjukt hur trött jag är. Imorgon möter jag upp Maria runt kvart i 9. Vi ska redigera våran film. Sedan vid lunch går vi tillbaka till skolan.
Efter skolan ska jag och Jennifer gå och se på Hungerspelen på bio. Kommer bli skitkul. Vet att jag skriver hela tiden nu för tiden att jag varit med Jennifer, umgås mycket med henne men hon är så extremt rolig och man har alltid kul med henne. Och vi har en massa saker gemensamt. 

Nu ska jag gå och borsta tänderna och plugga lite. Godnatt bloggar mer imorgon!


So sick

Har precis målat naglarna, fick bli svarta naglar denna gång.
Ska borsta tänderna och sedan kura ihop mig under täcket med datorn i knät (kommer fan inte få barn om jag fortsätter med att ha datorn så!!). Ska se ett avsnitt av big brother och sedan plugga lite om svenska redovisningen jag ska ha imorgon. Är lite arg för Jonathan svarar inte i skype. Ska träffa grabben imorgon och då jäklar får han en smäll.

Kan btw passa på att säga att dagen varit bra. Fast är riktigt illamående och har jätteont i magen efter att ha ätit en fet meny på mcdonalds med Jennifer. Har inte ätit där på ett halvår så min mage var inte van...

Goodnight.




Ska få honom och lida lite innan jag bestämmer mig för att svara... ;)

Trött tjej





Godmorgon. Ny vecka, nya möjligheter.
Egentligen är det ju tisdag, men det känns som att det är måndag eftersom att vi var lediga igår.
Idag är det våran senaste dag, det känns väl sådär. Klassråd, A-tid, E-val och Samhällskunskap, följt av spanska, svenska och slöjd. Ändå rätt najs om man tänker efter.

Nu ska jag sätta på mig lite kläder och packa ner alla skolsaker i väskan, sedan drar jag till skolan om ca en halvtimme. Idag har vi våran näst längsta sovmorgon... Yäy... 08.15 here we come.

Kom precis på att jag och Maria ska fixa med våran film i skolan på torsdag, så vi slipper alla förmiddagslektioner och därmed slipper vi redovisa svenska. Känns härligt att kunna förbereda svenskan NÄSTA helg istället för att sitta och stenplugga nu i veckan. Woho!

Bloggar jag läser

Jag vet att jag har gjort ett sådant inlägg förut men nu ska jag skriva in alla, alla bloggar jag läser.
Det är inte så många kompisar som jag känner som har blogg men nu skriver jag in dom jag följer. Känner att jag läser så många att jag börjat glömma bort.

http://sofialevainen.blogg.se
Min bästakompis blogg. Hon uppdaterar inte så ofta men hennes blogg äger ändå! Speciellt när det finns bilder på mig med i den.

http://elsaboqvist.blogg.se
En tjej i min klass blogg. Tycker att hon uppdaterar jättebra och hennes blogg är allmänt bra. Den är rolig att läsa och designen är jättefin. Keep up the good work.

http://pprettylittleliars.blogg.se
En blogg om min favoritserie. Tjejerna i bloggen uppdaterar flera inlägg per dag om alla i serien. 
Perfekt om man gillar PLL.

http://alexishere.blogg.se
En tjej som gick i min skola förut äger denna blogg. Umgås inte med henne längre men gillar att läsa bloggen ändå.

http://happyss.blogg.se
Jennifers blogg, riiiiktigt bra blogg! Hon uppdaterar mycket och det är mycket humor i bloggen. Love it.

http://claraslife.devote.se
Klockren brud. Känner inte henne i verkligheten men älskar hennes blogg. Tycker den är riktigt bra alltså. Och hennes videos är oslagbara.





http://werun.se/idawarg
Känner henne inte heller i verkligheten. Det är den enda "kända" bloggen jag läser och jag älskar den.

http://nattstad.se/erikaholm
Skitfin tjej och älska bloggen. Hon uppdaterar inte särskilt bra heller men ändå.

http://elsawastaken.blogg.se
Bloggen ägs av en tjej i min klass. Vi umgicks mycket förut så jag läser bloggen ibland om jag orkar typ.







Två sköna killar. Känner killen neråt. Jaja, hejdå. Orkar inte skriva in fler.

A-DAY!

Längtar till ikväll, kommer bli grymt!
Fyfan vad peppad jag är. Väntat på att A ska avslöjas i ca två år nu, och nu äntligen så avslöjar dom det. 
Längtar!

Lovely

Känner mig ny och fresch efter en dusch på morgonen. 
Har satt mig bekvämt i soffan och ser på disney channel med datorn i knät, ska vänta tills håret börjat torka sedan ska jag börja sminka mig, klä på mig lite kläder osv. Runt 1-2 tiden drar jag till Vällingby och kollar på kläder i sällskap av Caroline. Hon har halvdag så det känns bra.

Ikväll blir det även dans, alltid lika roligt. 
Har inte så jättemycket att blogga om nu på morgonen. Är ganska trött men ska hålla mig vaken. Vill inte slösa bort en dag som denna.
Synd bara att jag och Magda inte kunde slagga idag. Vi ska iallafall se på PLL via skype så det blir bra.



Everytime I see you I try to hide away

Juste. Den här veckan kommer bli bra känner jag.
På fredag ska jag se premiären av Hungerspelen med Jennifer. Några andra tjejer i klassen ska också dit då fast vi har bestämt oss för att helt enkelt sätta oss någon annanstans, haha.
Sedan imorgon är det A-DAY!!! Är så himla peppad till det. Kommer bli grymt! Det är avsnittet då dom ÄNTLIGEN avslöjar vem A är i den allt för dramatiska serien Pretty Little Liars. Bästa serien ever, jag skojar inte. 
Ska iallafall slagga hos Magda då är det bestämt. Kommer bli sjukt roligt eftersom att vi båda är PLL-fans. Crazyyy!
Det jobbiga är ju att avsnittet sänds 2 på natten, men någon dag får man väl unna sig  med sena nätter?


Where have you been

Hej bloggläsare.
Lyssnar på bra musik just nu som gör mig peppad. Ska snart dra till dansen och kötta sönder fyspasset. Kommer bli najs. Är väldigt peppad just idag, vet inte riktigt varför bara. Måste även snacka ihop mig med tjejerna om när vi ska ta privatlektion osv. Fick veta en ganska dålig sak idag, tänker dock göra något åt det för INGEN kommer få förstöra den dagen...

Har satt på mig alla nya träningskläder. Var ju och shoppade igår med mamma, köpte träningsskor, en snygg tröja, en sportbehå och lite annat trevligt. Riktigt matchande haha. 

Här kommer bild på sportbehån, snyggt eller snyggt?
Ignorera det i bakgrunden, madrassen är Josefines säng HAHA, och resten är ja... No comments.


It comes down to paaaasssssiiooon, FOUR THREE TWO ONE

Things I hate

  • Jag hatar när folk tvingar mig till saker jag inte vill göra. Bara låt mig va.
  • Jag hatar att prata om känsliga saker eller mina känslor osv.
  • Jag hatar rasister, euw. Folk som tror att bara för att man är från ett speciellt land så ska man vara kriminell osv.
  • Jag hatar folk som tror att dom är så överlägsna/bättre än alla andra. Like whaaat? Finns en sån tjej i min klass och jag stör mig så sjukt mycket på det. Äckligt.
  • Jag hatar folk som tycker att dans inte är fysiskt ansträngande. För det kan jag lova dig, det är det.
  • Jag hatar folk som försöker förstöra ens drömmar. T.ex. Jag: jag vill bli dansare. Dom: du kommer inte kunna bli det du måste träna minst 124234 timmar per dag blablabla. Man ba tack.
  • Jag hatar folk i allmänhet HEHE. Tycker dom flesta är irriterande.
  • Jag hatar folk som spelar. Kanske säger jag älskar dig till folk dom knappt känner. Dude.
  • Jag hatar när folk imiterar eller när dom säger vad jag gör/hur jag är. Jag vet själv hur jag är, jag kan mig själv till 100% och ingenting blir bättre av att du påpekar det. +++ Jag kan mig själv bättre än dig.

A reason to live

Är ganska peppad just nu eftersom att jag fick höra en rolig sak idag. 
Om allting går som planerat så ska jag, Sofia, Clara, Johanna, Alexandra och Fanny tävla grupp i vår. Skulle vara sjukt kul! Dock har vi inte fixat någon koregrafi osv sedan behöver vi ännu en som "reserv" eftersom att Johanna inte kan vara med i nästa tävling. Men skulle vara sjukt roligt om allting gick igenom. 
Vi ska nog ta privatlektion så snart som möjligt. Tävlingen är ju trots allt om 5 veckor. Är lite halvt stressad eftersom att jag måste sätta min egna singeldans också. Men det går nog bra. Ska nog friträna hela nästa vecka.

En sak som kan bli lite jobbigt är att man kommer få hålla reda på så mycket. Min singel i disco, Johannas par (om vi kommer dansa par i framtiden måste jag kunna den), grupp disco, singel street, Theas och min par, lektionsdanserna, osv. Gah! Men det klarar jag nog. Jag som är så himla bra.

Nu ska jag vara glad eftersom att jag får hålla på med världens bästa sport - disco!

Grupp disco wie

Ny kategori!

Nu har jag fixat en danskategori. Här kommer jag blogga om allt som har med dans att göra.
Just nu dansar jag både disco och street fast "satsar" mer på disco (tävlar osv) men har bestämt mig för att försöka lite mer på streeten, även fast jag suger på det. 

Förvänta er inte överdrivet mycket på den här kategorin. Kommer uppdatera när det finns saker att skriva om. 
Är inte direkt världens bästa i dans. Så kommer nog inte ge tips osv. Men ja, förvänta er inget. Har bara den här kategorin för att jag älskar att dansa, man behöver väl inte vara bäst i det för att gilla det? :)

Hoppas ni kikar in här ibland. Puss.

Jurassic park

Sitter med Josefine i soffan. Vi håller på och ser på Jurasic Park, jävligt bra film på en fredagskväll sådär.
Har inte jättemycket att skriva egentligen. Imorgon efter dansen ska jag fortsätta min jakt efter den perfekta vårjackan. Vill så gärna ha en skinnjacka men jag hittar ingen som ser ut så som jag vill ha den. Gah.
Måste även köpa en ny halsduk... Och ett par converse... Och fler kjocktröjor... Och ringar... Och ett par solglasögon... Listan kan bli hur lång som helst.

Men nu ska jag inte klaga över saker jag inte har utan istället vara glad över det jag har. ;) 
Det är ju trots allt långhelg nu, ingen skola förens på tisdag.
Nu ska jag vara social dock. Ha en trevlig kväll. Kolla gärna på Jurassic park.

IRRITERAD

Jag har varit grymt irriterad idag.
Vet inte direkt varför. Har bara varit sur/irriterad på allt och alla. Åh, hata människor.
Vill verkligen vrida armen om någon och tugga på personen. Okej, kanske inte men ni fattar.
Har bitit mig i läppen hela dagen (som jag gör när jag måste hålla mig från att slå till någon) så jag känner hur hela min mun värker. 

Hmm. Finns inte särskilt mycket att säga. Ikväll ska jag väl bara ha det trevligt med Josefine och Oskar, sen kanske Veronica kommer förbi också. Kul! Sedan imorgon har jag träning på morgonen, måste träna på min nya koregrafi så det känns perfekt. Måste även in till vårdscentralen och ta spruta mot livmoderhalscancer. Är så irriterad att mamma fortfarande inte har bokat tid dit. VILL DÖDA ALLTING.

Ska iallafall försöka vara lite glad eftersom att jag köpt hem ett par supersnygga jeans.



Tröja - Kappahl tror jag l Linne - Gina tricot l Leggins - Gina tricot

Thank god it's friday

Fast nu är det ju inte fredag, utan det är torsdag. Och det betyder att det är fredag imorgon. Härligt!
Dagen har varit riktigt slapp. Efter skolan åkte jag och träffade Elina. Sedan åkte jag hem och gjorde Engelska läxan. Nu är den klar och det känns bra.

Fick värsta shoppingsuget nu! Ska nog åka och shoppa imorgon. Behöver lite nytt i garderoben, känns som att alla mina kläder består av vinter saker just nu. 

Måste även börja söka på "vatten". Vi håller på med ett projekt i skolan och jag jobbar med William och Alma. Vi ska skriva om olika miljö problem som sker med vatten. Vill ju vara lite förbered så vi inte sitter och degar imorgon. Kommer bli bra dag imorgon känner jag på mig. Teknik, SO, spanska och NO. Det klarar man av.

Ha en bra dag gullungar. Nu ska jag se ett avsnitt av Big brother och sedan fortsätta plugga!

Pinsam tystnad?

Idag har jag en viktig fråga till er läsare. Brukar ni få pinsamma tystnader med kompisar?
T.ex. folk man inte känner särskilt bra eller inte har så mycket gemensamt med och så är man ensam med den personen. Sannolikheten är ju att det blir pinsamt. Riktigt pinsamt. Så brukar det bli för mig.

Kanske inte med alla kompisar. Men vi säger att jag är med 3 personer, två stycken som jag känner jättebra och den tredje är någon av deras kompisar som jag kanske har träffat 1-3 gånger. Sedan kanske dom där två kompisarna åker hem eller går och gör något. Då tvingas man ju vara ensam med den där personen som man inte känner särskilt bra. Eller om personen åker till samma tunnelbana station osv tvingas man åka tåg tilsammans. PINSAMT! Åh, gud vad jag hatar när sådant händer.

Puss.



Älskar dig bebis. Tänka sig att vi känt varandra i ett år.

Ångest över skolan?

Jag har väldigt mycket ångest över skolan just nu.
Känner att jag inte har presterat lika bra som jag gjorde förra terminen. Nu i mitten av terminen har jag liksom tappat tålamodet. Man blir tröttare och tar det inte lika allvarligt som man gör i början och i slutet. Men det är så jobbigt! Kommer verkligen känna att jag kommer få ett utbrott snart. Det är sjukt jobbigt att jämt och ständigt behöva fokusera på betygen osv. Gud vad jag hatar nya betygsystemet! Ett misstag och allt blir förstört.

Har tappat suget och börjat prioritera andra saker före läxorna. And that is not good! När jag väl sitter hemma orkar jag aldrig ta upp böckerna och plugga, utan distraheras ofta av datorn eller tv:n. Men det ska det bli ändring på. Jag och Jennifer har bestämt oss för att plugga tillsammans minst en gång i veckan.

Det är då Jennifer jag har spenderat de senaste dagarna med. Hon är en jätterolig tjej som man aldrig har en pinsam tystnad med. Vi disskuterade faktiskt pinsamma tystnader idag och båda kom fram till att vi inte brukade ha det med varandra. Det är ju tur det. 

Nu ska jag gå och försöka plugga, fast förvänta er inget. Kommer nog blogga lite mer senare. Puss.

Bloggsug!

Inte bloggat så mycket dom senaste dagarna och det säger jag förlåt för. 
Dessa två dagar har bestått av ångest över prao, ångest över privatlektionen, ångest över skolan, ångest över att inte ha någon fritid efter skolan, ångest över allt möjligt helt enkelt!

Men nu känner jag att jag kan börja slappna av lite. Har fått väldigt mycket gjort den här veckan, och bättre ska det bli. Har nämligen fått prao. Ja, jag Anastasia Mossiaguine kan härmed förklara mig själv som en stolt praoelev av The Naked Juice Bar (nej, personalen är inte tvugna att gå omkring nakna) i T-centralen. Ska bli grymt kul att praoa där och jag är glad över att jag lyssnade på Antons advice. Han praoade nämligen där när han gick i 8an.

Sedan har vi ju privatlektionen. Efter en massa strul om det var värt det, om jag ville slösa mina pengar på det osv så tog jag modet och bokade tid. I måndags hade jag då privatlektionen och det gick toppen! Känns skönt att ha fått en koregrafi. Nu gäller det bara att kötta så den sitter i kroppen när tävlingen börjar. Wish me luck!


Skola imorgon

Imorgon är det skola och jag är typ halvtsjuk, skyller på Sofia.
Har ju även privatlektion imorgon, gaah orkar inte vara sjuk!

Sitter just nu i soffan tilsammans med Josefine och Oskar.
Dom sover här och imorgon är det skola hehe.
Ska vara social mot dom nu, PUSS!


Safichka

Är hemma hos Sofia just nu vi ser på Melodifestivalen och äter godis. Nu ska jag kolla med henne puss, bloggar normalt senare ville bara göra en snabb update.
För övrigt leker livet, allt är underbart och jag har privatlektion på måndag. TAGG!

Puss

Safiachka

Älskar henne, hon är perfekt!!!!!!!!!!

Soffan

Sitter i soffan tillsammans med Veronica, Josefine och Oskar. Vi har det trevligt och såg precis en jättebra film!
Woopa, awesome fredagskväll. Alla slaggar hära och ska nog sova, är sjukt trött!

Imorgon drar jag till träningen runt 1. Vi får se vad jag gör senare puss.

Kony 2012

Hjälp till med att sprida videon. Du kan rädda liv!

Gotta get down on friday

Hej bloggläsare!
Sitter hemma och väntar på att Josefine och Oskar ska komma över, men dom verkar sega... Suck...
Idag efter skolan gick jag och Jennifer och köpte lite fredagsgodis samtidigt som vi snackade och skrattade om lite allt möjligt. Efter det mötte jag upp mamma i Alvik och fick lite pengar till privatlektionen. Sedan åkte jag hem och nu sitter jag här. Den här fredagen spenderas med Josefine och Oskar, och eventuellt Viktoria och Veronica.


The truth is in the tears I cry

Nu är jag hemma efter en lång dag. 
Efter skolan var jag med Jennifer. Vi åkte till Liljeholmsgallerian och letade efter praoplatser. Hittade några intressanta ställen, hoppas dom ringer tillbaka! Vi åt även på en glassbar och det var JÄTTEGOTT! Rekommenderar det starkt, mums! Efter så åkte jag iallafall till Vällingby (Jennifer åkte hem) och letade efter ytterligare praoplatser. Vi får se vart jag väljer sen.

Även om det är torsdag känns det lite som fredag, och det är riktigt skönt! Har inget att plugga så äntligen kan jag bara njuta en kväll utan en massa måste, det var längesedan.

Imorgon ska jag träffa Christoffer, grymt. Men nu ska jag dra och se på Big brother repriset. Bloggar mer senare, puss.


28/4

Godmorgon läsare. 
Vet inte direkt varför jag bloggar men kände för det. Ska börja sminka mig och sedan drar jag till skolan om ca 40 minuter. Vet inte vad jag gör efter skolan idag, men vad det än blir så behöver jag inte känna någon stress. Är äntligen klar med alla veckans arbete så resten av dagarna kan jag slappa. Najs!

Träffar nog Caroline eller någon annan rolig idag, eller så får jag försöka fixa prao. What comes first? Har inget mer att tillägga direkt. Borde nog passa på att träffa kompis, eftersom att jag ska friträna varje dag nästa vecka. Kommer bli mycket kött! Vill ju sätta in nya koregrafin i kroppen så fort som möjligt.

Bloggar mer ikväll. Puss sålänge!


Mobba inte bilden! Den är exakt ett år gammal och ska föreställa mig och Magda.

It burns in my heart

I looked him right in the eyes, but I couldn't see.
It burned when I looked, I burned in my heart, my words wouldn't work.
I listened to you loud and clear, but I couldn't hear.
My heart movin' fast, all I hear is white noise, my life movin' past.
And I said please, don't shine so bright.

A star never shines twice, so I can never Make You Mine.


Fan, en underbar låt!

Dance is life

Kan passa på att jag är grymt glad över att ha bokat privatlektion (PÅ MÅNDAG 16.00, GLÖM EJ!!!).
Har ju varit lite problem med det eftersom att det kostar 500 kr så visste inte om jag behövde eller inte, men nu är det klart! Är sjukt taggad till tävlingen som förresten är den 28/4 i Stockholm!
Ska bli kul att tävla på hemmaplan eftersom att vi annars brukar tävla i städer som Västerås och Eskilstuna, nu slipper man ju åka så långt så. Men nu måste jag verkligen plugga, bloggar mer senare!

Chisinau

Hej på er! Har precis kommit hem från träningen och är grymt trött. Ska snart sätta mig ner och börja plugga NO för fullt! Har ju haft prov i SO att plugga till (gjorde den idag, det gick skitbra!) så jag har helt glömt bort NO:n så nu har jag lite att ta ikapp. Men det ska nog löna sig. 

Idag har jag haft halvdag, började runt 12 så det var awesome. Vaknade ju runt kvart i 7 men min kompis ringde mig precis innan jag gick utanför dörren och sa att vi hade halvdag, så jag gick direkt till sängen och sov ett antal timmar. I skolan hände det inte så mycket och när den var slut åkte jag och träffade bästavännen i liljeholmen. Vi gick runt där en stund samt fikade på Waynes och efter det stack vi till dansen. Rolig träning idag eftersom att vi hade på stora golvet. Vi brukar vanligtvis träna i en medelstor sal och det blir riktigt svettigt efter ett tag, så det var skönt med lite frisk luft.

Ska gå och plugga nu, hejdå!

Of to school

Har precis vaknat och ska börja fixa mig nu sedan drar jag till skolan.
Har ju prov idag så är lite nervös men det kommer nog gå jättebra! Hoppas det iallafall.
Pluggade i Skype tillsammans med Elsa och Elsa i min klass. Dom var också ganska otaggade men vi var duktiga flickor och pluggade ändå. Men nu ska jag gå och sätta på mig lite kläder. Önska mig lycka till idag!



Man ska även kunna alla bergskedjor, hav, floder och öar men det kan jag redan så det är inga problem direkt.

Breathing

Tjoo!
Sitter och pluggar, har precis sett klart veckans avsnitt av Pretty Little Liars och ska snart se gårdagens avsnitt av Big Brother! En härlig tisdagskväll sådär. Fast med mycket plugg. Har ju prov imorgon och är inte taggad alls! Så jag hoppas på det bästa imorgon, men det ska nog gå bra.

Nu ska jag fortsätta med att plugga samt se Big Brother och försöka få tag i Elsa B på skypen.
Blog u later!



En bild från idag... Normal_klass_97.

Trött som fan

Hej sötisar.
Är helt slut från dagens träning och inte nog med det har jag ju haft träningsvärk från gårdagens träning så det var ju som att strö salt på såren, haha. Har precis ätit lots of pancakes, Eva och Janne blev typ förvånade över hur mycket jag åt men jag var hungrig och behövde proteiner osv, inte för att pannkakor är särskilt nyttigt men ändå.

Ska börja ta fram böckerna och plugga nu, fast känner mig inte så jättepeppad till det med tanke på att jag inte fattar någonting och vi har inte ens gått igenom skiten. Utan våran lärare bara gav oss saker att plugga till efter lovet utan någon vidare struktur, FUCK LIFE. Men ska plugga som den duktiga pluggnörden jag är och sedan blir det dusch och sova. Imorgon är en ny, underbar dag!

Bloggar nog mer senare ikväll. Vi hörs så länge!


Med den här fina texten säger jag godnatt

The thing is, I never stoped loving you. I just learned to let you go.
I will never stop loving you, I will just try to find someone who loves me back.
And remember - I didn't walk away, you let me go.

Viktoriaa

Sitter hemma med Viktoria. Big brother äger. Ok. Vi ska se big brother nu. Puss.

Skola imorgon

Är inte taggad alls över att börja skolan igen. Visst ska det bli roligt att träffa dom man inte har träffat under lovet, men ändå. Inte så mycket att göra åt dock. Ska börja fixa kläder osv inför imorgon. Blir nog mitt sista inlägg för ikväll så godnatt allihopa! 

Kan sammanfatta att dagen varit bra, btw. Inte gjort mycket alls, vaknade upp hemma hos Sofia. Vi satt hemma hos henne hela förmiddagen och sedan stack vi till träningen. Var där till 7 ungefär sedan stack jag hem. Imorgon ska jag som sagt fixa prao samt träna. Wiho! 

Nu ska jag sminka av mig och packa ner skolsaker i väskan. Godnatt!

Ångest!

Är jag den enda som kan få jättemycket ångest över små saker?
Om man t.ex. har tappat bort ens mattebok, om man har glömt och fixa prao eller om man har tappat bort sitt favorit plagg? JAG får iallafall sjukt mycket ångest. Kan typ börja gråta, haha.

När jag får ångest är det inte kul alltså, blir typ deprimerad och mår seriöst jättedåligt.

Mitt ångest just nu är att det är tävling snart och jag måste fixa med koregrafin, men min tränare har privatlektioner varje dag hela veckan så om jag ska ta privatlektion måste jag vänta jättelänge för att fixa tid. Sedan så har jag prao snart och jag har inte hittat något praoplats, PANIK!

Men det blir väl bra tillslut. Jag ska andas lite bara. Imorgon tänker jag åka och kolla runt efter praoplatser hela eftermiddagen innan träningen. Dansen löser sig nog också, ska boka tid imorgon och hoppas att jag får en bra dag. Annars kan jag fråga efter steg av min fina vän Johanna som är riktigt bra med koregrafier. Puss!

Förresten så skrev jag ju för ett tag sedan att jag hade ångest över att jag inte hade någon partner. Har iallafall pratat med min tränare och han ska leta upp någon, om han inte lyckas kommer jag nog dansa med Johanna. Sedan har jag ju Thea i streeten så det är lugnt, synd bara att hon är upptagen på discon. :(


Vapianos

Sitter hemma med Sofia just nu, vi har ätit på Vapianos med hennes mamma, Alexandra och lite andra folks. Det var GOTT! Aldrig ätit där förut och det ångrar jag ganska mycket för jävlar vad det var gott. Dit ska man tillbaka alltså. ;)

Vi sitter inte och gör så mycket just nu. Det går en bra film på TV just nu så jag ska kolla på den.
Ha en bra kväll, puss.



Bitch please.

Du umgås inte med mig längre. Du känner inte mig. Du vet inte vilka jag umgås med längre eller vad jag gör på dagarna. Vi är inte vänner längre. Du känner inte mig. Sluta tro att du gör det. Nej, världen kretsar inte kring dig. Bara för att jag inte är vän med just dig - betyder det INTE att jag inte har några vänner alls. 

Var tvungen att skriva av mig, ok. Hatar verkligen när folk man inte umgås med längre tror att dom vet allt om en. Visst, jag var en viss person då vi umgicks - men folk förändras, som sagt. Jag har definitivt inte samma intressen som jag hade ungefär ett halvår sedan. Jag har en helt annan kompiskrets. Så snälla, sluta fucking tro att du känner mig för det gör du inte!

Ok så nu är jag klar. Var bara tvungen att skriva det eftersom att en viss person tror att jag är samma person jag var en gång i tiden. Aja, ska skita i det och köra mitt egna race. Gillar bara inte när folk går runt och säger att jag är mobbad/inte har vänner bara för att jag inte umgås med deras p12 krets. Det här är inte direkt relevant till en speciell person, men ja. Puss.

Ett normalt inlägg is coming right up!


Hej MVG

Snackar skype med Malin i hörlurarna samtidigt som jag pluggar inför SO provet.
Det går jävligt bra må jag säga. ;)

Dagen har rullat på. Påvägen till Mami så råkade jag ramla i en lerhög, så det var bara att återvända hem, tvätta av mig, byta om och slänga allt i tvätten. Inte bästa starten på dagen, men efteråt kom jag iväg iallafall. Vi gick mest runt på stan, fick med mig lite fina smycken och kläder hem så jag är riktigt nöjd.

Imorgon ska jag och mamma rensa igenom hela källaren efter grejer osv. Sedan måste jag fortsätta plugga. Så det är det som händer, sen på kvällen åker jag till Sofia och sover över där. Awesome!

Nu ska jag fortsätta plugga, även fast jag verkar kunna allting utantill nu, hihi kolla bara själva. ;)

Disco




Happiness

Idag kom jag på tanken att jag faktiskt är ganska lycklig.
Visst, jag har inte hundratals vänner, jag är inte killarnas första val, jag har dåliga dagar, jag har stunder då jag ångrat saker jag sagt; jag kanske varit elakt eller sagt något fel. Men jag är lycklig. För jag har insett att det krävs inte pengar eller populäritet eller skönhet för att vara lycklig. Utan man kan vara lycklig på sitt egna sätt.

Lycka är inte att ha 2000 vänner (som jag förresten kan passa på att berätta att 99,9% av dom inte kommer finnas där när man behöver dom) på facebook, ha en massa killar efter sig (som inte ens går efter vem man är, utan för utsidan) osvosv. Utan lycka är att man är glad, att man är nöjd med sitt liv. Hur man gör sitt liv.

Så sitt inte där och må dåligt för att ni kanske inte är nöjda med erat liv, utan gör något åt det!
Umgås ni med fel människor, skaffa nya vänner.

Eh ja... Vet inte direkt varför jag skrev detta. Har lovat mig själv att vara så uppriktig som möjligt på bloggen. 
Inte för eran skull - utan för att jag ska kunna kolla bak i arkivet när jag blir äldre och läsa.

Where have you been

Har precis sorterat alla mina kläder osv, slängt lite som jag inte vill ha kvar osv.
Har ett par supersnygga jeans men som jag tyvärr råkade spräcka på en idrottslektion. Vet inte om jag ska klippa dom till jeans eller bara ignorera hålet (inte så stort, men kanske inte det trevligaste att gå runt med). Gah, panik!

Imorgon ska jag iallafall gå runt på stan med mami, då kanske hon kan hjälpa mig med mitt lilla problem haha.
Ska nog köpa lite vårkläder då var det tänkt, känns som att hela min garderob just nu bara består av vinter saker. Tänker även köpa hem lite smycken osv, har börjat sätta på mig allt mer smycken på senaste tiden.

Har varit lite halvt ledsen hela dagen för en grej som har hänt... Måste dock försöka bättra mig. Orkar inte riktigt vara ledsen, hade ju ett helvete i höstas och nu vill jag bara gå vidare med mitt liv.

Feelings

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag.
Dom flesta har rest bort och jag känner verkligen inte för att åka långt och träffa folk idag.
Blir nog en härlig hemma kväll istället. Vanligtvis skulle jag haft ångest över att stanna hemma men eftersom att jag varit ute så mycket under hela lovet så kan det vara skönt att ta det lugnt. 

Ska dock ut på en promenad till Vällingby snart och köpa ett linne som jag velat ha länge. Men först, ett avsnitt av Shake it up som visas på Disney Channel just nu. ;)

Fake is the new trend and everyone seems to be in style.

Godmorgon tjejer och killar (fast jag tror faktiskt att marioteten som läser detta är tjejer).
Snackar skype med Malin just nu och ska snart försöka få tag i Caroline för vi ska ses idag, wie.
Skulle även ha träffat Tilde senare på kvällen och slaggat där men jag fick inte, så vi får se vad jag gör. :( 
Kommer nog vara hemma och plugga, känner verkligen att jag måste ta tag i skolan mer.

Har inte sådär jättemycket att skriva om direkt.
Sportlovet är så himla skönt och jag har tagit vara på varenda dag så det är jag glad för.
Ska se repris av gårdagens avsnitt av Big brother nu sen ska jag börja fixa mig osv.

Vi hörs senare idag/ikväll. Puss!

Fake is the new trend and everyone seems to be in style.

Godmorgon tjejer och killar (fast jag tror faktiskt att marioteten som läser detta är tjejer).
Snackar skype med Malin just nu och ska snart försöka få tag i Caroline för vi ska ses idag, wie.
Skulle även ha träffat Tilde senare på kvällen och slaggat där men jag fick inte, så vi får se vad jag gör. :( 
Kommer nog vara hemma och plugga, känner verkligen att jag måste ta tag i skolan mer.

Har inte sådär jättemycket att skriva om direkt.
Sportlovet är så himla skönt och jag har tagit vara på varenda dag så det är jag glad för.
Ska se repris av gårdagens avsnitt av Big brother nu sen ska jag börja fixa mig osv.

Vi hörs senare idag/ikväll. Puss!

RSS 2.0